To je to što me zanima!

Doktor Ivo prekinuo crni niz i s 39 godina ušao u drugo kolo...

Bio je ovo njihov šesti međusobni meč, a do danas je Karlović protiv Južnog ubilježio samo jednu pobjedu, prije četiri godine u Halleu. U drugom kolu Ivo ide na Struffa...
Vidi originalni članak

Naš tenisač Ivo Karlović napokon je prekinuo crnu seriju od šest uzastopnih poraza i plasirao se u drugo kolo Wimbledona, svladavši u dvoboju veterana Rusa Mihajla Južnog sa 4-6, 7-5, 7-6(7) i 6-3.

Meč je počeo prilično neobično, Karlović je odmah napravio break, ali u sljedećem gemu je izgubio svoj servis. Sljedeći put pokleknuo je kod 5-4 za Južnog i to je bilo kobno za gubitak prvog seta.

U nastavku je 39-godišnji Ivo ipak uspio pronaći recert za Rusa i dobiti naredna tri seta za ostanak u turniru. Zabio je impresivnih 36 as servisa, uz 65 winnera i 37 neprisiljenih pogrešaka.

Bio je ovo njihov šesti međusobni meč, a do danas je Karlović protiv Južnog ubilježio samo jednu pobjedu, prije četiri godine u Halleu. 

Karlovića u 2. kolu čeka dvoboj s 64. na svijetu, Nijemcem Janom Lennardom Struffom, od kojeg je izgubio u jedinom međusobnom  dvoboju prije četiri godine u Miamiju. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • VIM_2 03.07.2018.

    zasto nema clanak o jadnom coricu kojeg je deklasirao jaci protivnik prvo kolo??

  • Conor-McGregor 03.07.2018.

    Doso je na ovaj turnir iskljucivo radi love...sljedece kolo gubi od štrunfa kladite se pa zaradite nesta kad vec nemozemo nogomet pogodit vratit ce nam tenis...vjerujte nek je nas al para je para igrajte za svoj đep izgutit ce 100% zivjeli

  • 03.07.2018.

    Čovjek vodi na rankingu asova s cca 13000 komada, čak 2000 više od Federera, Isnera, Ivaniševića... Strašno. I još uvijek tuče. Btw na toj listi imamo trojicu u osam najboljih i Čilića na 18. mjestu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare