To je to što me zanima!

Doktora Ivu s Roland Garrosa izbacio 20 godina mlađi igrač...

Nakon što je Petra Martić izborila drugo kolo pobjedom protiv Kineskinje Wang, iste sreće nije bio Ivo Karlović. Njega je u prvom kolu s turnira ispratio 19-godišnji Francuz s pozivnicom...
Vidi originalni članak

Naš veteran Ivo Karlović nije se dugo zadržao u Parizu. U prvom kolu Roland Garrosa Karlović je ispao od 19-godišnjeg Francuza Corentina Mouteta sa 7-6, 2-6 i 7-6 za 2 sata i 11 minuta igre.

Ovo je četvrti uzastopni poraz našeg 39-godišnjaka. U prvom setu naš tenisač imao je dvije break lopte koje nije iskoristio, a potom je u tie-breaku vodio 5-1, da bi sve prokockao i izgubio s 9-7.

Druga dionica otišla je posve na stranu mladog Francuza, a u trećem setu opet se otišlo do trinaeste igre i opet je Moutet, 143. tenisač svijeta, bio s(p)retniji. Karloviću nije pomoglo niti 26 as servisa, uz devet dvostrukih pogrešaka.

U ponedjeljak na teren broj šest u Parizu izlazi Ana Konjuh, koja se nakon četiri mjeseca i treće operacije lakta vraća tenisu, protiv Španjolke Carle Suarez Navarro. Njihov meč je na rasporedu u 11 sati.

Na istom terenu treći meč igra i Borna Ćorić protiv Phillipa Kohlschreibera. Uoči turnira, Ana je trenirala sa Španjolkom Garbine Muguruzom, a Ćorić se na društvenim mrežama pohvalio izmjenjivanjem poena s Rafaelom Nadalom i Novakom Đokovićem.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • BernCity83 28.05.2018.

    Panj bio i ostao

  • drakula1985 28.05.2018.

    Ovdje se napisali 7:6 2:6 7:6??? Kako je onda izgubio 3:0 ne kontam

  • nijetebriga 27.05.2018.

    Godine su Ivo povuci se... Zadnja dva meca su bila uzas.. ako te sa druge strane ne pobjedi pobjedis sam sebe. Sto ti vrijedi tvoj u nekim mecevima odlican servis i return kad se kreces ko puz.. O danasenjem mecu cemo blje reci-puj pike ne vazi..toliko los biti je strasno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare