To je to što me zanima!

Doktoru paše trava: Karlović je pomeo upola mlađeg tenisača!

Div sa Šalate sredio je Stefana Kozlova u 57 minuta. Karlovićeva lekcija tenisa 19-godišnjem Makedoncu s američkom putovnicom trajala je 57 minuta, a na svoj servis izgubio je samo osam poena
Vidi originalni članak

Ivo Karlović (38), treći nositelj na ATP turniru u Hertogenboschu, prošao je u četvrtfinale pobijedivši 150. igrača svijeta Amerikanca Stefana Kozlova 6-4, 6-1. Protiv upola mlađeg Kozlova, koji je rođen u Skoplju, Karlović je rutinski odradio meč koji je trajao 57 minuta, a na svoj servis je izgubio samo osam poena ne dopustivši protivniku niti šansu za break.

U prvom setu obojica su držali svoje servise do desetog gema u koji je hrvatski tenisač ušao sa vodstvom 5-4. Karlović je tada zaigrao agresivnije i došao je do tri vezane "break lopte" (0-40). Kozlov je dvije uspio spasiti, ali kod 30-40 Karlović ga je izlaskom na mrežu prislio na pogrešku i tako je dobio set 6-4.

Karlović je u drugom setu odmah iskoristio prvu priliku za "break" i poveo je 3-0, a nakon toga je još jednim oduzetim servisom uklonio sve dvojbe. U četvrtfinalu gdje ga čeka bolji iz susreta između Australca Thanasija Kokkinakisa i Rusa Danila Medvedeva.

Marin Čilić igra protiv Srbina Janka Tipsarevića. Čilić vodi 7-2 u pobjedama, a posljednji dvoboj odigrali su prošle godine na travi Queen's Cluba i slavio je hrvatski igrač.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • DrazenAkrap 18.07.2017.

    Trava je zakon haha !!!!

  • rafanadal1710 15.06.2017.

    Doktor

  • 15.06.2017.

    Mogli bi u subotu imati hrvatski polufinale...

Komentiraj...
Vidi sve komentare