To je to što me zanima!

Dokumentarac "Irokez": Željko Mavrović plakao je s kćerkom

Iako sam u početku malo sumnjao, brzo sam shvatio da Matija i njegovi suradnici imaju želju i ideju, rekao je Mavrović o dokumentarcu redatelja Matije Vukšića...
Vidi originalni članak

Sve velike sportske pobjede Željka Mavrovića, ali i onaj poraz od Lennoxa Lewisa u borbi za svjetski naslov, te poslovni uspjeh i privatne drame, sažete su u dokumentarnom filmu “Irokez” mladog redatelja Matije Vukšića.

- Iako sam u početku malo i sumnjao u cijeli projekt, brzo sam shvatio da Matija i njegovi suradnici imaju želju i ideju, a s vremenom su bili i sve profesionalniji - kaže Mavrović, koji je u “Irokezu” prvi, ali i posljednji put javno progovorio o velikoj obiteljskoj drami.

Mavrovićeva kći Arijana kao dvogodišnjakinja je teško oboljela od meningitisa, a s posljedicama te opake bolesti živi i danas. Od djevojčice su se se, kaže Željko, on i supruga Jelena nekoliko puta opraštali.

- U filmu smo supruga i ja rekli kako se s time nosimo i nakog toga više nisam spreman tu temu rastezati po medijima - rekao je Mavrović za Večernji list, koji je s kćerkicom često i plakao...

U filmu je prikazana i neuspješna epizoda bivšeg boksačkog prvaka Europe u Hrvatskom seljačkom savezu, na čije je čelo došao nakon što se pokazao uspješnim u ekološkoj poljoprivredi.

- Odlukom da se bavim tom vrstom poljoprivrede pokušao sam otvoriti novu stranicu u pristupu prehrani - rekao je Mavrović, koji je premijeru “svog” dokumentarca gledao u društvu supruge.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • golub_1 16.03.2011.

    sta vi pisete koji komentari za nevjerovat zeljko je legenda hrvackog boksa nikad se nece vise rodit neko u hrvackoj da ce boksat ko zeljko jos ga njemci nisu zaboravili..

  • HectorTheGreat 03.03.2011.

    meni je mavrovic oduvijek bio jedan od najdrazih sportasa i supesimpa lik. da u poslu malo petlja,, poznato je no,, ajmo realno,, on je svoj vec posteno zaradjeni novac ulozio u krvav posao sa jaaako neizvjesnim zavrsetkom tako da, vjerovatno on najbolje zna kako mu je. ipak,, ne vjerujem da je lakoma lopina recimo adezeovskog kalibra. 99% ljudi, pa i sportasa bi na njegovom mjestu mjenjalo aute i kurcilo se po narodnjackim klubovima tako da,, jos uvijek je car!

  • DenisŠišić 02.03.2011.

    hdz je kriv zbog rokeze idemo u prsvjede...juris drugovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare