To je to što me zanima!

Dolaskom Ronalda, Juventusu vrijednost porasla za 730 mil.€

Iako su znali što znači dovesti Cristiana Ronalda, vjerojatno u Juventusu nisu niti sanjali kako će to utjecati na vrijednost kluba. Onih 117 mil. eura koliko je plaćen su sitnica naspram onoga što im je donio
Vidi originalni članak

U najspektakularnijem transferu ovoga ljeta, Cristiano Ronaldo je napustio redove Real Madrida i pridružio se talijanskom Juventusu.

Talijani su za 33-godišnjeg ponajboljeg igrača svijeta izdvojili 117 milijuna eura, a za njegovu plaću će kroz četiri godine, na koliko je potpisao ugovor, izdvojiti još 120 milijuna.

TWITTER KRAH Ode Ronaldo i milijun ljudi manje zanima što ima u Realu

Iako se ovo čini kao povelika svota za jednog 'veterana', to je prava sitnica u usporedbi s onim koliko je Juventus zaradio njegovim dolaskom.

Dok se o samom transferu još nagađalo i dok su čelnici 'Stare dame' pregovarali s Portugalcem, vrijednost torinskog kluba na burzi porasla je za čak 26% u samo jednom danu. Nakon toga bila je kratko u blago silaznoj putanji, a onda kada je transfer službeno potvrđen, vrijednost Juventusa skočila je sa 620 na 825 milijuna eura, prenosi Calcio e Finanza, portal koji se bavi ekonomskim i financijskim aspektima nogometa.

Od Ronaldovog dolaska u Italiju prošlo je nešto manje od dva mjeseca, a vrijednost njegovog kluba i dalje neprestano raste. Čak i uz njegove ne tako bajne predstave.

Možda nije zabio niti jedan gol u prve tri prvenstvene utakmice, ali Ronaldo je učinio da Juventus sada vrijedi vrtoglavih 1,35 milijardi eura!

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Idi na 24sata

Komentari 42

  • čoviksjuga 08.09.2018.

    Ronaldo bi čak i Hajduku podigao vrijednost !!

  • mentalist1 08.09.2018.

    Naravno da je porasla vrijednost,ronaldo je marketinsko cudoviste. Istrpit ce ga juventus,zbog para. Nista on ne moze donijeti igri juventusa.

  • bobo112233 08.09.2018.

    ne uopce nisu znali. ajde da su milinovic i karamarko tamo neki sportski direktori onda se nebi cudio da nisu znali jer ova dvojica zejedno cipelu zavezat neznaju. Juve je najtrofejniji talijanski klub sa razlogom i normalno da znaju sta rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare