To je to što me zanima!

Dolazi Jelaviću: Pranjić sve bliže dogovoru s Evertonom

Pregovori traju i vjerujemo da ćemo uspjeti u nakani dovođenja Pranjića, rekao je menadžer Evertona Moyes. Pranja bi zamijenio Bainesa i došao bi bez odštete
Vidi originalni članak

Hrvatska bi uskoro mogla dobiti još jednog nogometnog predstavnika u Premiershipu. Nakon što je suradnju s Fulhamom dogovorio Mladen Petrić, Danijel Pranjić sasvim je blizu potpisa s Evertonom.

Daily Star tvrdi da je Pranjić nadomak dogovora suradnje s klubom iz Liverpoola, koji bi u tom slučaju dobio i drugog Hrvata, nakon Nikice Jelavića.

- Pregovori traju i vjerujemo da ćemo uspjeti u nakani dovođenja Pranjića - izjavio je menadžer Evertona David Moyes.

Everton je ponovno otvorio pregovore s 30-godišnjim lijevim bekom nakon što je postalo sve izglednije da će Leighton Baines u prijelaznom roku napustiti klub i otići u Manchester United.

Pranjiću i Evertonu ova situacija ide na ruku jer sad već bivši Bayernov igrač bi došao bez odštete kao slobodan igrač. Podsjetimo, Pranja je u siječnju bio na milimetar od prelaska na Goodison Park, a transfer je iznenada propao nakon što je ugovor bio dogovoren.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Godfather96 01.07.2012.

    kad već pisete o transferima onda ste mogli napisat da je legenda nogometa sedorff promijenio klub...vjerojatno to nije pisalo na drugim portalima pa niste mogli kopirat

  • psukan 01.07.2012.

    Zelim mu srecu u novome klubu i da malo realnije hoda po zemlji.Pozz od gostiju Peoples cafe München

  • alchohol_united 30.06.2012.

    Šteta da takav igrač grije klupu. Gdje god da ode samo neka igra. Pranjiću srettno ti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare