To je to što me zanima!

Dolazi Zvezda, on vidi zvjezdice zbog psa: Naš košarkaš hranio ljubimca pa je ozlijedio leđa

Nije poznato što se točno dogodilo da se centar Zadra Karlo Žganec ozlijedio, ali sigurno je da iz bizarnog razloga ne konkurira za dvije nadolazeće utakmice
Vidi originalni članak

Zbog zamjene domaćinstva Zadar igra kod kuće protiv Cedevite Junior, a to je za njih dobro jer ne moraju putovati pošto im već u nedjelju dolazi Crvena zvezda. Prvo će vodeća momčad hrvatske lige ugostiti petoplasiranu, a onda ih u ABA ligi očekuje susret protiv drugoplasirane momčadi iz Beograda. 

ABA LIGA Zadar se vratio iz ponora kod Mege pa izgubio u velikoj drami

Kapetan Zadra Marko Ramljak najavio je okršaj u domaćem prvenstvu te istaknuo kako bi bilo dobro nastaviti seriju pobjeda kako bi u pozitivnom okruženju dočekali Zvezdu za vikend. No, to neće napraviti u punom sastavu, a razlog je bizarna ozljeda centra momčadi iz Višnjika.

Naime, Karlo Žganec hranio je psa te je ozlijedio leđa i zbog toga će propustiti barem dvije nadolazeće utakmice. Nije poznato što se točno dogodilo da se Žganec ozlijedio, ali sigurno je da iz bizarnog razloga ne konkurira za utakmicu.

- Karlo je osjetio bol u leđima i nažalost, izgubili smo ga na barem tjedan dana, što znači ovu i sljedeću utakmicu - rekao je trener Danijel Jusup.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare