To je to što me zanima!

Domagoj Duvnjak kandidat za najboljeg na svijetu i po IHF-u

Svjetska rukometna organizacija uvrstila je Domagoja Duvnjaka u finalni izbor za najboljeg rukometaša u 2013. zajedno uz Hansena, Narcissea, Jichu i Šterbika
Vidi originalni članak

Nakon što ga je specijalizirani rukometni portal Planet Handball proglasio najboljim rukometašem svijeta u 2013. godini, Domagoj Duvnjak uvršten je i u najuži izbor kandidata za najboljeg svjetskog rukometaša godine u izboru Svjetske rukometne organizacije (IHF).

S obzirom na igre u HSV-u, osvojen naslov u Ligi prvaka, igre za reprezentaciju s kojom je uzeo svjetsku broncu izbor među pet najboljih na svijetu nije iznenađenje.

Uz Duvnjaka tu su još i četiri bivša osvajača ove nagrade, Filip Jicha, Mikkel Hansen, Daniel Narcisse i Arpad Šterbik. Izbor traje do 17. siječnja, a svoj glas možete dati na stranicama IHF-a. Od hrvatskih igrača Ivano Balić tu je nagradu osvojio dvaput.

U ženskom izboru među pet najboljih su Katarina Bulatović, Anita Görbicz, Andrea Lekić, Heidi Löke i Katrine Lunde-Haraldsen.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Ivan Žurić, novinar 26.12.2013.

    Ajmo ekipa, glasujte na stranicama IHF-a, da 'poguramo' našeg Domagoja Duvnjaka do titule najboljeg rukometaša na svijetu! Zaslužio je!

  • elvis_dj 26.12.2013.

    kad se samo sjetim kad smo bili 7,8 razred osnovne...da smo ga uvijek podsjecali da cemo ga kroz par god gledati kao u to vrijeme balica...i da ce biti u samom vrhu rukometa,,al jjedno nam je promaklo,,,a to je da ces jednog dana biti n a j b o lj i domo....samo naprijed,,dakovo uz tebe :)))))))

  • rita4ever 25.12.2013.

    :) Super!

Komentiraj...
Vidi sve komentare