To je to što me zanima!

Domagoj Duvnjak kandidat za najboljeg rukometaša svijeta!

Duvnjak je titulu odnio 2013. godine. Ovoga puta konkurenti su mu branitelj naslova Hansen, dvostruki pobjednik Karabatić, suigrač iz Kiela Wölff te mlada norveška zvijezda Sagosen
Vidi originalni članak

Iako iza njega nije godina iz snova, Domagoj Duvnjak i dalje je jedan od pet najboljih rukometaša svijeta u 2016. godini. Potvrdila je to i Svjetska rukometna federacija (IHF) koja je u suradnji s najboljim svjetskim trenerima hrvatskog kapetana nominirala u izboru najboljih u protekloj godini.

Godina je za Duvnjaka počela sjajno, s Hrvatskom je osvojio broncu na Europskom prvenstvu, nastavilo se slavljem u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a onda je s Kaubojima ispao u četvrtfinalu turnira u Rio de Janeiru. Na to se nadovezao i izgubljeni naslov Kiela u Bundesligi nakon četiri godine dominacije.

Duvnjak je redoviti kandidat u izborima za najboljeg rukometaša svijeta, a titulu je odnio 2013. godine. Ovoga puta konkurenti su mu branitelj naslova Hansen, dvostruki pobjednik Karabatić, suigrač iz Kiela Wölff te mlada norveška zvijezda Sagosen.

U izboru za najboljeg trenera prošle godine u konkurenciji momčadi bivši je stručnjak Zagreba, a sadašnji izbornik Slovenije Veselin Vujović. Protivnici su mu Berge (Norveška), Dinart (Francuska), Gudmundsson (Danska) i Sigurdsson (Njemačka).

Kod trenera koji vode djevojke pet najboljih su Hergeirsson, Krumbholz, Trefilov, Rasmussen i Groener. U izboru za najbolju rukometašicu godine su Mork, Neagu, Groot, Gullden i Grimsbo.

Najbolje će izabrati navijači te predstavnici medija diljem svijeta, a svoj glas možete dati do 9. ožujka.

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • It's kišing 25.02.2017.

    Malo sam si Duvnjak...

  • Jole41 25.02.2017.

    Pa ja prvi neću glasati za njega ...mrljavac

  • eric007 24.02.2017.

    Cirkus kolorado.

Komentiraj...
Vidi sve komentare