To je to što me zanima!

Domagoj Duvnjak: Prebrzo smo se raspali protiv Kiela

Rukometaši hrvatskog prvaka Zagreba porazom u Kielu oprostio se od Europe. Katastrofalno prvo poluvrijeme koštalo ih je nastavka natjecanja
Vidi originalni članak

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb porazom su zaključili europsku sezonu. U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka bolji je bio njemački Kiel (31-27). U Sparkassen Areni zagrebaši niti u jednom trenutku nisu ozbiljnije zaprijetili ponajboljoj svjetskoj momčadi...
- Prebrzo smo se raspali - priznao je Domagoj Duvnjak i dodao:
- A Kiel je gotovo nemoguće stići na njihovu terenu.
Kapetan zagrebaša Zlatko Horvat tješi se time što je momčad Kiela u ovom trenutku ipak jača od njegove.
- Ma razočarani smo, kako ne bismo bili. Pokazali smo da se možemo nositi s Kielom, no isto tako stoji činjenica da je Kiel bolja i iskusnija momčad - kaže Horvat, a trener Senjanin Maglajlija je zaključio:
- Kiel je maksimalno iskoristio naše pogreške, a mi smo i ovog puta odigrali ispod naših mogućnosti. Golmani nisu imali svoj dan, podbacila je i obrana. No na kraju ne smijemo biti nezadovoljni. Imamo kvalitetu, ova momčad, uz dva pojačanja, ima lijepu budućnost.
Možda to vidimo već dogodine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_35025 06.04.2009.

    ova utakmica je odigrana katastrofalno...ali sta ces jbg. balic nije u formi niti vjerovatno vise nece biti..uopc se ne trudi..a skof pa koji su ga kurac kupovali ako nije obranio ni 1 loptu..jedini koji valja je valcic...kiril lazarov zabija pa 10 golova na utakmici a sada je zabijo jedva iz jebenog sedmerca..pa sramota..kad budu prava momcad neka se onda suprostave kielu..ovako ne mogu sigurno preslabi su...jicha je bolji od valcica anderson od lazarova..alhm od vorija balic je sranje..dumnjak je bio ok ali sada isto nista ne valja..ma zprv ja se sada bediram radi njih ali lako nijima oni ce svoje pare i slavu dobit a sta za nas navijace..mi smo dobili samo trunak nade kada je dosao senjanin m. i mirko basic...ali sada nista-...ni od repke a n od co zagreb..moze vas biti sram..

Komentiraj...
Vidi sve komentare