To je to što me zanima!

Ima deset šavova, ali bez brige, Vida će zaigrati protiv Grčke!

Domagoj je pokušao nastaviti, no krv se nije prestala slijevati i Vida je morao napustiti igru u 80. minuti utakmice. Vida je u sudaru zaradio 10 šavova na glavi, ali srećom nije zaradio potres mozga
Vidi originalni članak

Branič hrvatske nogometne reprezentacije i kapetan kijevskog Dinama Domagoj Vida zaradio je 10 šavova na glavi nakon sudara sa napadačem Young Boysa Nicolasom Ngamaleuom u susretu 3. kola B skupine Europske lige.

Do nezgode je došlo u 74. minuti nakon jednog skoka kada su se Vida i Ngamaleu sudarili glavama. Hrvatski stoper je pritom izvukao 'deblji kraj' i obliven krvlju je morao napustiti teren.

Liječnici ukrajinskog kluba nekako su ga pokrpali, Domagoj je pokušao nastaviti, no krv se nije prestala slijevati i Vida je morao napustiti igru u 80. minuti utakmice. Vida je u sudaru zaradio 10 šavova na glavi, ali srećom nije zaradio potres mozga.

- Srećom, Vida je dobro. Zaradio je deset šavova, ali je prošao bez potresa mozga i ne radi se o težoj ozljedi. Bilo je mnogo krvi, pa je izgledalo grozno - kazao je liječnik kijevskog kluba Leonid Mironov.

Dinamo u nedjelju očekuje veliki derbi protiv Šahtara, ali još uvijek nije poznato hoće li Vida biti spreman.

- Vida sada mora mirovati dva dana, a nakon toga ćemo vidjeti kakva je situacija. Za sada su izgledi za nastup 50-50 %, - dodao je Mironov.

Vidina krvava glava je podsjetila na nezgodnu njegovog reprezentativnog kolege Vedrana Ćorluke koji je na sličan način nastradao u utakmici s Turskom na Europskom prvenstvu. Čarli je nakon toga nastavio igrati s vaterpolskom kapicom, no Vida sinoć ipak nije mogao nastaviti.

Uoči najvećeg ukrajinskog derbija Šahtar ima sedam bodova više od Dynama, ali i utakmicu više.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Arzancanin 21.10.2017.

    Pravi borac 💪💪💪💪💪🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷✌️✌️✌️✌️!!! Ne kao ove pič.. ovdje u forumu ko sam vrijeđaju i nemaju pojma o nogometu😂😂😂😂😂😂😂😂!!! Ko vam je kriv šta ste luzeri 😂😂😂😂

  • minaret PANJić 20.10.2017.

    Legenda! Imamo najborbenije igrace i najbolje tehnicare!

  • stoposto hrvat 20.10.2017.

    Vida,Mandžo i Olić odrasli u bjedi pa znaju sto je neimat ništa...pa daju sve od sebe za repku i klubove u kojima igraju bili su takvi i ostat ce takvi ...eto takvi su slavonci

Komentiraj...
Vidi sve komentare