To je to što me zanima!

Domagoj Vida posljednji crveni karton dobio još 2007. godine

Pa čekao je 11 godina da dođe k nama i dobije crveni karton, piše turski Fanatik, osvrćući se na činjenicu da je Domagoj posljednji put isključen još kao igrač Osijeka 2007. godine
Vidi originalni članak

Bayern je u prvoj utakmici osmine finala razbio Bešiktaš 5-0, a put ka četvrtfinalu otvorio mu je crveni karton Domagoja Vide koji je pokosio Lewandowskog već u 16. minuti.

Vida nije dao izjave nakon susreta, dok je trener Senol Gunes rekao:

- S igračem manje, izgubili smo posjed lopte. Pokušali smo se oduprijeti, ali nismo uspjeli, jako je teško protiv Bayerna igrati s desetoricom.

VIDEO Vida dobio crveni, Bešiktaš se raspao: Bayern zabio 'petardu'

Nažalost, kako je završilo tako uvjerljivom pobjedom, mnogi navijači ljutiti su na hrvatskog braniča. Smatraju kako bi bilo bolje da je pustio Lewandowskog, pa i da je Bayern tako rano poveo 1-0, nego ostaviti momčad s igračem manje. Nikad se neće saznati...

I na naslovnicama turskih medija dominira Vida.

'Vida uništio Bešiktaš u Münchenu', vrišti naslov u Sabahu.

"Pa čekao je 11 godina da dođe k nama i dobije crveni karton", piše Fanatik, osvrćući se na činjenicu da je Domagoj posljednji put isključen još kao igrač Osijeka 2007. godine!

Tek drugi izravni crveni u karijeri

Bilo je to u utakmici sa Zadrom 24. studenog, a Vida je crveni dobio u 90. minuti. Prije toga, a ni nakon sve do utakmice s Bayernom, Vida nije dobio izravni crveni karton. Dapače, još je samo jednom u karijeri dobio dva žuta kartona u istoj utakmici. Bilo je to u istoj sezoni, 19. ožujka 2008. protiv Cibalije.

A Vida je tako postao i prvi hrvatski nogometaš u povijesti Lige prvaka isključen u nokaut fazi! Ali i drugi Hrvat koji je u LP dobio crveni igrajući za Bešiktaš.

Još 1997. Marijan Mrmić je kao golman turskog velikana pocrvenio u sudaru s Goteborgom.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ikik_1 22.02.2018.

    A da je truba je, napravio je amaterski potez

  • DanijelMatic 21.02.2018.

    nije mu to Dinamo..

  • Samarsa 21.02.2018.

    Isto bi im bilo i ovako i onako bi dobili mozda ne 5 komada ,ali sigurno puno golova. Da su ih otkljucali vec u 16 minuti popili bi 2-3 komada vec u 1 pol. Sta bi bilo kad bi bilo. Vida glavu gore i dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare