To je to što me zanima!

Domagojus Antoličius i Duje Čopas spremni za Žalgiris...

Dinamo i Žalgiris igraju u 2. pretkolu Lige prvaka. Litavski klub na službenoj stranici objaivo je izvještaj s Dinamove utakmice protiv Karpatyja. Čop je postao Čopas...
Vidi originalni članak

Dinamo europsku sezonu počinje u 2. pretkolu Lige prvaka. "Modre" čeka litavski Žalgiris, aktualni prvak svoje države i osvajač kupa, koji je u nedjelju odigrao prijateljsku utakmicu protiv APOEL-a. Litavski prvak poveo je, ali je APOEL izvukao 1-1. 

No Litavci budno prate što se događa u Dinamu. Na službenoj stranici Žalgirisa napisali su izvještaj s utakmice Dinama i Karpatyja.

"Modri" su pobijedili 2-0, ali Litavci su briljirali s imenima aktualnih hrvatskih prvaka.

Tako je Josip Šimunić postao Josipas Šimuničius, Josip Pivarić prekršten je u Josipas Pivaričius, Domagoj Antolić bio je Domagojus Antoličius, a Duje Čop - Duje Čopas. Igrao je i Dejan Radonjić, odnosno Dejanas Radonjičius. 

Dinamo i Žalgiris prvu utakmicu igraju 15. srpnja na Maksimiru, a uzvratna utakmica je 22. ili 23. srpnja u Litvi. Antoličius i Čopas su spremni.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ZoranPribanić 07.07.2014.

    a poslje uzvratne utakmice bit će, žalgiris pušionis

  • Sir Alan B'Stard 07.07.2014.

    da bih 5 godina života da dinamo ispadne... a ako bi se to i dogodilo, smijehom i veseljem bih vratio tih 5 i dobio još 5, tako da bih bio u plusu. :)

  • dan77 07.07.2014.

    i planiraju kuputi Dvadesetcetverosatus Papasmikitu

Komentiraj...
Vidi sve komentare