To je to što me zanima!

Domenech u parlamentu odgovarao za neuspjeh...

Raymond Domenech i Jean-Pierre Escalettes, bivši predsjednik nogometnog saveza, odgovarali su pred parlamentarnom komisijom zbog fijaska
Vidi originalni članak

Francuski izbornik Raymond Domenech koji se nije nije proslavio Svjetskom nogometnom prvenstvu, te Jean-Pierre Escalettes, bivši predsjednik Francuskog nogometnog saveza (FFF), odgovarali su pred parlamentarnom komisijom zbog fijaska doživljenog na Mundijalu. Sastanak je održan iza zatvorenih vrata. Domenech je na izlaznim vratima 'tricolora', a ostavku je u ponedjeljak podnio i Escalettes.
Francuzi, svjetski prvaci iz 1998. godine i finalisti prošlog SP-a, u Južnoafričkoj Republici nisu upisali niti jednu pobjedu. Uz poraze od domaćina i Meksika uzeli su bod Urugvaju odigravši 0-0. Njihov boravak na jugu Afrike obilježio je i štrajk spram Domenecha nakon što je ovaj iz reprezentacije potjerao Nicolasa Anelku. U cijelu se priču umiješao i politički vrh, nakon čega je prvi čovjek FIFA-e Sepp Blatter najavio da francuska reprezentacija riskira suspenziju ukoliko se političari nastave miješati u rad saveza.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mario1989 30.06.2010.

    da smo mi prava demokratska drzava tak je vec mogao zavrsiti i markovic zajedno sa izbornicima,a ne da uvijek najebu izbornici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare