To je to što me zanima!

Dominacija Hrvatske! Imamo 3 svjetska prvaka u samostrelu

Sa tri je svjetska naslova na SP-u u samostrelu field koje se proteklih dana odvijalo u Osijeku Hrvatska potvrdila dugogodišnju dominaciju u samostrelu
Vidi originalni članak

Valentina Pereglin u konkurenciji žena, njen brat Domagoj Pereglin u konkurenciji muškaraca i Luka Štrbenac u konkurenciji juniora svjetski su prvaci u field samostrelu.

Hrvatski su samostreličari nevjerojatnim rezultatima na Svjetskom prvenstvu u Osijeku proteklih pet dana nastavili dominaciju u svjetskim razmjerima ovog u Hrvatskoj nedovoljno cijenjenog sporta. Osim tri svjetska prvaka Hrvatska je osvojila još osam medalja, a najveću dominaciju vidjeli smo upravo u onoj za budućnost najvažnijoj kategoriji - juniorima.

Mladom Luki Štrbencu na postolju su se pridružili kolege iz reprezentacije Martin i Mihaela Oborovečki. U konkurenciji žena Valentina je nakon dva svjetska srebra napokon osvojila i svjetski naslov te tako na najbolji mogući način nalijedila svoju majku Branku, najbolju samostreličarku u povijesti ovog sporta.

Obiteljsku kolekciju upotpunio je i Domagoj koji je nakon sedam godina ponovno uzeo zlato. Kod kadeta broncu je uzeo Borna Banovec, a Sanja Komar brončana je u konkurenciji žena.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JaLe_1 16.07.2017.

    Da igraju neki bosanci tenis bilo bi 300 komentara.Jasno je od kud su ;) Cestitke na medaljama

  • Joker123 16.07.2017.

    Svaka cast bravo

  • BitceboljeNE 16.07.2017.

    Za malu zemlju stvarno imamo talentu za sporta svaka cast nasim sportasa. Steta sto nema vise podrske od drzave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare