To je to što me zanima!

Dominacija mađarskih boraca, Hrvatskoj pet zlatnih medalja

Najbrojniji su bili Mađari, a oni su kući odnijeli i najviše zlatnih odličja, čak deset. Pet su prvih mjesta osvojili borci i borkinje iz Ukrajine, tri iz Poljske, po dva Ciprani, Kosovari i Škoti, a po jedno ide u Sloveniju i Crnu Goru
Vidi originalni članak

Bilo je jako dobrih borbi i svi su zadovoljni. Već se jako radujemo 11. izdanju iduće godine.

Kaže nam to Zvonko Tubić, glavni tajnik Zagrebačkog boksačkog saveza, nakon završetka jubilarnog desetog Zagreb Opena, turnira koji je okupio 113 mladih boksača i boksačica iz 13 europskih država. Dopali su se stranim delegacijama i uvjeti na Velesajmu i natjecanje. A uglavnom su zadovoljni i naši natjecatelji.

Hrvatska je, dakle, nakon tri dana nadmetanja osvojila pet zlatnih odličja. Kadet Matija Berend (60 kg) prekidom u prvoj rundi u finalu je pobijedio Ukrajinca Musijenka, Asllan Krasniqi u hrvatskom je finalu kadeta do 63 kg podijeljenom sudačkom odlukom (4-1) pobijedio Nikolu Vučkovića, a Elvis Šipek (kadeti do 90 kg) prekidom u prvoj rundi Luku Sačića.

ZAGREB OPEN Boksački centar na Velesajmu oduševio je strane delegacije...

U juniorskoj konkurenciji Nika Lopac (+80 kg) prekidom u prvoj rundi došla je do zlata preko Poljakinje Van der Zanden, a superteškaško zlato i u muškoj je konkurenciji pripalo domaćinu. Lovro Pavčec nokautom u prvoj rundi pobijedio je Elvisa Mahmutovića.

Najbrojniji su bili Mađari, a oni su kući odnijeli i najviše zlatnih odličja, čak deset. Pet su prvih mjesta osvojili borci i borkinje iz Ukrajine, tri iz Poljske, po dva Ciprani, Kosovari i Škoti, a po jedno ide u Sloveniju i Crnu Goru.

Najbolji borci među juniorima bili su Ukrajinac Anatolij Jem i Cipranka Abdullatif Layla.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare