To je to što me zanima!

Domišljati Meksikanac htio je unijeti alkohol na stadion, Katarci su ga uspjeli razotkriti

Lukavi Meksikanac htio je prokrijumčariti alkohol na utakmicu Svjetskog prvenstva. Policija u Katru spremna je za svaku situaciju, pa tako ni plan Meksikanca nije prošao kako je htio
Vidi originalni članak

Samo nekoliko dana uoči početka Svjetskog prvenstva u Katru, Fifa je odlučila zabraniti alkohol na tribinama stadiona. Tom je odlukom Fifa udovoljila željama organizatora, Katar ima zakone koji zabranjuju alkohol i dobro je već poznato da im je stalo do toga da reprezentacije i navijači poštuju njihovu kulturu.

POGLEDAJTE VIDEO: Lidija Bačić u studiju 24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, jedan navijač Meksika nije bio obeshrabren zabranom alkohola. Odlučno je probao unijeti alkohol na urnebesan i veoma zanimljiv način. Naime, ovaj je navijač uoči utakmice protiv Poljske probao ući na stadion s dalekozorom. Osiguranju je, jasno, bilo čudno zašto bi netko ponio dalekozor na nogometnu utakmicu.

HRVATSKO LUDILO U KATRU E, da nam je bar gutljaj rakije: Hrvatski navijači pjevali i slavili s nula promila alkohola u krvi

Tako je dežurni policajac odlučio provjeriti sporni predmet, čak je pokušao i pogledati kroz dalekozor, ali brzo je otkrio da se zapravo radi o prokrijumčarenom alkoholu. Ostao je začuđen domišljatošću meksičkog navijača, koji ipak nije dobio nikakvu sankciju osim usmene opomene. 

Alkohol mu je, naravno, oduzet, ali neometano je mogao ući na stadion kako bi navijao za Meksiko. Susret Poljske i Meksika završio je 0-0, a Meksiko iduću utakmicu igra protiv Argentine u subotu.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI JE NAVIJA LI ZA VATRENE, A ONA…

Idi na 24sata

Komentari 6

  • RockyMarciano1923 24.11.2022.

    FIFA je jedna od najkorumpiranijih organizacija a dodjela SP-a Kataru na žalost je uništila ovo prvenstvo.

  • AnarhosindikaIist 24.11.2022.

    Po društvenim mrežama kruži video kako neka cura na tribini pije nešto... iz jednog od dva okulara dalekozora. 😁

  • Space Burek 24.11.2022.

    Znači dobiti će barem 5 udaraca bičem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare