To je to što me zanima!

Don Carlo je prelomio: Nakon Reala, idem u trenersku penziju

Nakon Reala ću završiti s ovim poslom. Real Madrid je vrhunac nogometa. Nakon takvog iskustva ima smisla stati tome na kraj, jer što još mogu napraviti kao trener, kazao je Ancelotti
Vidi originalni članak

Najuspješniji nogometni trener, Carlo Ancelotti (63), objavio je da nakon mandata u Real Madridu ide u trenersku mirovinu!

- Ova postaja karijere u Real Madridu bit će moja posljednja. Nakon Reala ću završiti s ovim poslom. Real Madrid je vrhunac nogometa. Nakon takvog iskustva ima smisla stati tome na kraj, jer što još mogu napraviti kao trener - kazao je Ancelotti za Il Messagero.

MAGNET ZA TROFEJE Nema mu ravnog: Modrić je postao hrvatski rekorder

Talijan je prvi trener koji je osvajao naslove prvaka u svakoj od Liga petice, a također je jedini trener s četiri naslova Lige prvaka, rekorder je i po broju izborenih finala (5). Stoga i ne čudi njegov glavni cilj u nadolazećoj sezoni.

- Najvažniji trofej u nadolazećoj sezoni? Liga prvaka. Za povijest! Real Madrid je poseban klub zbog tog europskog prizvuka. Naš petnaesti trofej Lige prvaka najveći je cilj u ovoj sezoni - odlučno je kazao Ancelotti.

REAL - EINTRACHT 2-0 Madriđanima Uefin Superkup, Luki 21. trofej u dresu 'kraljeva'

Podsjetimo, Ancelottiju je ovo drugi mandat na klupi 'kraljevskog kluba' u kojem je bio od 2013. do 2015., a u međuvremenu je vodio Bayer, Napoli i Everton. A ranije u karijeri. Pff. Popis je poprilično impresivan: Reggiana, Parma, Milan, Chelsea, PSG...

Ugovor s Realom mu ističe u ljeto 2024.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare