To je to što me zanima!

Što će reći Melania? Trump je "zaljubljen" u ovu tenisačicu

Ona je naljepša sportašica koju sam vidio. Jednostavno najljepša, rekao je novi američki predsjednik Donald Trump, kojem je žena Slovenka i očito pada na djevojke iz naše regije
Vidi originalni članak

Amerika ima novog predsjednika, 45. u svojoj povijesti. Donald Trump u nikad neizvjesnijim izborima za Bijelu kuću pobijedio je Hillary Clinton.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi ga znaju kao biznismena, odnedavno političara, a s njim u Bijelu kuću useljava nova prva dama, Slovenka Melania Trump, koja će zamijeniti Michelle Obamu. 

Čini se kako Trump posebno pada na djevojke iz našeg podneblja.

Novi američki predsjednik u ranijim intervjuima otkrio je kako voli sport, posebno nogomet koji je igrao u djetinjstvu, te da mu je Srpkinja najljepša sportašica svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno se nije mogao načuditi njezinoj ljepoti.

- Ana Ivanović je najljepša sportašica koju sam ikad vidio. Kako samo izgleda... Jednostavno najljepša - rekao je Trump koji je prije dvije godine upoznao Srpkinju.

Na susretu sa srpskim ministrima prije nekoliko godina, Trump je na sastanku 15 minuta proveo pričajući o Ani Ivanović. Rekao je kako nikad nije vidio ljepšu ženu od nje te da je fasciniran kako je srpska tenisačica prirodno lijepa.

Mnogi mu zamjeraju na kontroverznim istupima i potezima u predsjedničkoj kampanji, ali ne mogu reći da čovjek nema dobar ukus kad su u pitanju žene. 

Laku noć, Amerika! Nogometni svijet reagira na Trumpovu pobjedu

Idi na 24sata

Komentari 181

  • Mata iz inata zvan Texas 10.11.2016.

    Djevojka je lijepa a ovaj tip je zaostao u glavi kad tao priča za mladu ženu. Propao svirač.

  • Di-noAlić 10.11.2016.

    Ništa neće reći pa djed je i Melaniji , zamisli kad se skine a ona oznaka mačka :)) čeka ždrijebca u krevetu a ono starac sa štapom liže samo :))

  • Mata iz inata zvan Texas 10.11.2016.

    Loše je kad tip od 70 godina skoro puca na mladu ženu sramota js si nebi.dopustio i ne gledam one što su deset petnajst god mlađe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare