To je to što me zanima!

Dončić stvarno nije sa Zemlje! Nevjerojatan koš kao na haklu

PRVI PICK '18. Njegov potez sinoć protiv Olympiakosa u Euroligi obišao je košarkaški svijet i gotovo sve košarkaške portale. Poen nije vrijedio, ali ostavlja bez daha
Vidi originalni članak

Nekoliko godina glasi za najvećeg europskog košarkaškog talenta, a na našim prostorima mnogi ga uspoređuju s Draženom Petrovićem. No, on je ustvari jedan 'običan' momak iz Ljubljane koji će, vrlo vjerojatno, biti prvi pick na draftu 2018. godine koji se održava 21. lipnja.

Njegovo ime je Luka Dončić i iz utakmice u utakmicu oduševljava sve oko sebe. Visok je 2,01m ima tek 18 godina, a već predvodi jednu od najboljih europskih košarkaških momčadi Real Madrid. Njegov potez sinoć protiv Olympiakosa u Euroligi obišao je košarkaški svijet i gotovo sve košarkaške portale. Poen nije vrijedio, ali ostavlja bez daha.

POGLEDAJTE VIDEO: Sjajan poen Dončića

Dončić je susret završio s 27 koševa, tri asistencije i dva skoka, ali ni to nije pomoglo Realu koji je iznenađujuće izgubio 79-80 u svojoj dvorani. Bio je to drugi poraz Reala zaredom u Euroligi nakon što je u prošlom kolu izgubio od lidera CSKA Moskve.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ČILI 11.02.2018.

    pretjeraste ga sa hvalom ...pa ovakvih koševa ima na uličnom basketu ...i inače..dončić jeste dobar igrač, ali od kako je on glavni u realu oni nemilice gube, kao nikad do sad...

  • Puta Madre 11.02.2018.

    Pevi koš na snimci napravio 18 koraka a sudac ćorav

  • clarence_1 10.02.2018.

    Trica 1-6

Komentiraj...
Vidi sve komentare