To je to što me zanima!

Dončićeva majka o NBA čudu: Luka zna kuhati samo špagete

'Voli pse, voli se družiti s prijateljima. Najdraža mu je serija 'Prijatelji', rekla je majka Luke Dončića, zvijezde NBA momčadi iz Dallas Mavericksa za koju misli da bi mu mogla biti jedina
Vidi originalni članak

Luka Dončić velika je zvijezda u NBA-u. Otkako je došao u Dallas ne prestaje oduševljavati rekordima, nastupima, ali i simpatičnošću kojom je 'kupio' košarkaške zaljubljenike. Njegova majka se zbog njega preselila u Ameriku, ali ne žive skupa. Ona prati sve utakmice, a najbitnije joj je, kaže, da je Luka sretan.

- Želim da bude sretan i znam da njegova sreća ovisi o košarci. Kao dijete bio je ponekad zločest. Bio je pun energije, nikada nije mirovao - priča Mirjam Poterbin za WFAA.

- Subotom bih ga natjerala da čisti kuću. Rekla bih mu da mora očistiti sobu, ako želi na trening i on bi ju očistio. Uvijek sam se morala prijetiti s košarkom.

Roditelji su mu se rastali kad je bio dijete i s ocem Sašom Dončićem nema odnos dobar kao s majkom. 

- Mislim da mu je košarka pomogla prilikom našeg razvoda. Mislim da mu je ona pomogla da odraste, iako sam se ja trudila učiniti mu taj razvod što bezbolnijim - kaže Mirjam.

Sin joj je prvi puta napustio Sloveniju zbog košarke kada je imao samo 13 godina. Krenuo je put Španjolske.

- Bilo mi je jako teško, plakala sam, bila sam u Španjolskoj svaki vikend zbog njega. Rekla sam mu da ima vremena, da je jako dobar, da može kasnije ići, ali on mi je rekao: "Mama, želim pokušati. Vidjela sam da je sretan. Jako sretan".

- Mislim da će Luka još dugo biti u Dallasu. On se voli zadržati kod jedne momčadi kada mu je dobro, a ovo bi mogao biti njegov jedini klub u NBA-u.

- Voli pse, voli se družiti s prijateljima. Najdraža mu je serija 'Prijatelji'. Kuhanje? Zna napraviti samo tjesteninu - smije se Lukina majka.

U Sloveniji ga prati prabaka koja ima 87 godina. 

- U Sloveniji se druži sa svojim vršnjakinjama i govori: 'Ovo je moj praunuk, ovo je moj praunuk!' - prepričava majka velike NBA zvijezde. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dr.Gonzo. 05.03.2020.

    uff mamica je bome premijica :D

  • cvet 05.03.2020.

    Ovaj glavonja žuti ima bas dobru mamičku za blud.

  • Stiv_Maden 05.03.2020.

    Zasto svi imaju bludne misli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare