To je to što me zanima!

Donio je transparent 'I mi Srbi volimo Istru', publika pljeskala

Na utakmici za plasman u Prvu HNL između Istre i Varaždina napokon je vladala atmosfera kakvu bismo mogli češće poželjeti u našem nogometu. Publika je pokazala da navijanje može biti bez predrasuda...
Vidi originalni članak

U prvom kvalifikacijskom dvoboju za ulaz u Prvu HNL na stadionu Aldo Drosina Istra je pobijedila Varaždin s 3-1 i čini se kako će ostati u najvišem rangu hrvatskog nogometa i sljedeće godine.

ISTRA - VARAŽDIN 3-1 Istra velikim preokretom došla na koračić do ostanka u HNL-u

Lijepu atmosferu u Puli osiguralo je 4.000 gledatelja, a posebnu pozornost dobio je jedan gospodin s transparentom: "I mi Srbi volimo Istru". Prema Regional Expressu, publika je tu njegovu gestu ispratila pljeskom i pokazala primjer u navijanju.

Uzvratna utakmica igrat će se u Varaždinu u subotu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 441

  • Ororo 06.06.2018.

    prema regional expressu publika je pljeskala?! baš se ne vidi na fotografiji. Uostalom, jer ovaj potencijalni provokator misli na Nk Istru ili regiju Istru? Dali je siguran u množinu kad je napisao "Mi"? I za kraj, 'I mi Hrvati volimo Vojvodinu'. Lijepi pozdrav Hrvatima na tom stadionu, svaka čast na cool glavama

  • 88-70 01.06.2018.

    naravno da voli istru kad su to njegovi a vole i hrvatsku toliko da bi poginuli za nju

  • Red_army 01.06.2018.

    Kradezeova mladež je posebno aktivna danas. Mora da su po kazni za lošu propagandu morali ostati danas an "poslu" umjesto roštiljanja po parkovima u Frankfurtu. Jedna informacija za vas "intelektualce": Istrijani su veći Hrvati nego svi vi Rvatine i ercegovci koji ste opljačkali Hrvatsku zajedno. Oni i dan danas cijene največeg hrvatskog sina Maršala Tita dok vi plaćeteza svojom tetkicom i izdajnikom. Pozdarv Istri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare