To je to što me zanima!

Donna ispala: Vekić napravila čak 22 dvostruke pogreške...

Donna Vekić izgubila je u zadnjem kolu kvalifikacija za jaki WTA turnir u Madridu. Bolja od naše tenisačice bila je naturalizirana Francuskinja Kristina Mladenovic...
Vidi originalni članak

Donna Vekić nije uspjela izborili glavni turnir u Madridu. Na posljednjem koraku kvalifikacija zaustavila ju je Francuskinja Kristina Mladenovic sa 7-5, 6-0 nakon sat i šest minuta igre.

Glavne razloge poraza Donna treba tražiti u lošem servisu, jer je imala samo 29 posto prvog servisa, a napravila je čak 22 dvostruke pogreške, od čega čak 16 u prvom setu. Servis gem je gubila čak osam puta.

Vekić je u prvom setu čak četiri puta oduzimala servis Mladenovic, međutim dobila je samo jedan servis gem, te je na kraju izgubila 5-7.

Lošu seriju od dva izgubljena gema u nizu, Donna je nastavila u drugom setu, gdje nije uspjela dobiti nijedan gem te se od Madrida oprašta već u kvalifikacijama.

Čilić i Dodig saznali protivnike

U muškom dijelu turnira u Madridu sljedećeg tjedna igrat će Marin Čilić i Ivan Dodig, a danas su saznali protivnike.

Čilića u prvom kolu čeka Portugalac Joao Sousa, a ako to prođe ide na drugog nositelja Novaka Đokovića. Dodig ide na Japanca Keija Nishikorija, koji je prošlog tjedna osvojio Barcelonu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Wimby 03.05.2014.

    Vi očekujete od cure koja će imat sad 18 godina da već ima 3 grandslama, pa da osvaja wta turnire svaki drugi tjedan, da je prva tenisačica svijeta, dajte ljudi ako joj nećete pružiti podršku i biti uz nju sad kad gubi onda nemojte ni kad bude dobivala. Mlada je i neka uživa, ima ona vremena.

  • magarac123 03.05.2014.

    tebe treba lupiti po glavi

  • strmi007 03.05.2014.

    ima vremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare