To je to što me zanima!

Donna podiže formu: Uvjerljivo je pobijedila Ruskinju K. Likinu

U idućem kolu čeka je Francuskinja Aliz Lim. Do sada su igrale jednom, prošle godine u kvalifikacijama Bastada i slavila je 26-godišnja Francuskinja, 180. tenisačica svijeta
Vidi originalni članak

Naša mlada teniska nada Donna Vekić polako podiže formu. Prije nekoliko tjedana senzacionalno je izbacila Srpkinju Anu Ivanović čime je prekinula crnu seriju poraza, a danas se nalazi u kvalifikacijama za posljednji Grand Slam sezone US Open.

U susretu prvog kola pobijedila je Ruskinju Kseniju Likinu rezultatom 6-4 i 6-0. Likina je 209. igračica svijeta što je bio lak zalogaj za mladu Osječanku. Mlada hrvatska tenisačica je od travnja i turnira Katowicama do prošlotjednog nastupa u Cincinnatiju upisala čak 14 poraza u 16 nastupa.

U idućem kolu čeka je Francuskinja Aliz Lim. Do sada su igrale jednom, prošle godine u kvalifikacijama Bastada i slavila je 26-godišnja Francuskinja, 180. tenisačica svijeta.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • silaaa 24.08.2016.

    cek kako funkcioniraju ove kvalifikacije za us open? vidim konjuh ne igra kvalifikacije a u kvalifikacijama ima bolje rangiranih od nje? a ani se otvorio zdrijeb do finala u new heavenu

  • vrh 24.08.2016.

    jel ja to vidim mali devin papak? stidljivo se nazire, al ipak se vidi. neloše

Komentiraj...
Vidi sve komentare