To je to što me zanima!

Donnarumma ispisao povijest: Najmlađi ikad do 100. nastupa

Prilično nezanimljivi derbi obilježio je Milanov mladi čuvar mreže Gianluigi Donnarumma. U dobi od 19 godina i 49 dana postao je najmlađi igrač talijanskog prvenstva sa 100 nastupa
Vidi originalni članak

Milan i Napoli remizirali su u prvom derbiju 32. kola Serie A na San Siru. Odigrali su jedan klasičan talijanski derbi 0-0 nakon kojeg su obje strane bile zadovoljne s obzirom na danas viđeno.

Prvo poluvrijeme donijelo je puno tempa i dinamike, igrao se dobar nogomet, ali nakon poluvremena potpuno drugačija priča. Drugi dio utakmice bio je, može se reći, prilično nezanimljiv i obećavajući derbi je podbacio.

Nikola Kalinić imao je nekoliko sjajnih prilika u prvom poluvremenu, ali nije uspio zabiti. Gattuso ga je izvadio u 70. minuti i uveo Andrea Silvu. Marko Rog dobio je priliku od 87. minute.

No, prilično nezanimljivi derbi obilježio je Milanov mladi čuvar mreže Gianluigi Donnarumma. Osim što je legitimni nasljednik starijeg Buffona i što je već potresao talijanski nogomet kada je debitirao za Milan 25. listopada 2015. u dobi od 17 godina, danas je srušio rekord velikog Milanovca Giannija Rivere i postao najmlađi igrač sa 100 nastupa u povijesti Serie A.

To mu je uspjelo s 19 godina i 49 dana, a već je uspio osvojiti jedan trofej s Milanom - onaj Superkupa protiv Juventusa.

U 32. kolu Serie A je na rasporedu još jedan derbi - rimski Lazija i Rome.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ninorasic 16.04.2018.

    Steta sto ce vec na ljeto biti u madridu

  • area 62 15.04.2018.

    Kolumbijanac Zapata odigrao odličnu tekmu, a o Donnarummi sve rečeno i njegovoj hladnokrvnosti u 92. minuti. Napoli potpuno osvojio sredinu terena u drugom poluvremenu i tako otupio sve pokušaje Milana. Uglavnom rezultat pravedan, ali je ipak predstava bila siromašna za brojne prisutne.

  • flori 15.04.2018.

    Mandzo opet zabija!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare