To je to što me zanima!

Donnarumma potpisuje za PSG: Raioli na račun ogroman novac

Govorilo se kako će Gianluigi Donnarumma (22) otići u Juventus za istu plaću koju mu je nudio i Milan na što su mnogi navijači 'poludjeli', ali Mino Raiola opet je pokazao svoje čari i od Parižana izvukao veliki novac
Vidi originalni članak

'Ukrali' su Georginija Wijnalduma (30) Barceloni, a sad su po istom poučku ispred Juventusa doveli i jednog od najtalentiranijih svjetskih golmana! Gianluigi Donnarumma (22) će prema pisanju Fabrizija Romana uzeti broj 99, a za mjesto prvog golmana borit će se s Keylorom Navasom (34) koji ostaje u PSG-u!

IMAJU ZAHTJEVE Donnarumma na razgovoru s ultrasima: Ugovor ili - klupa!

Govorilo se kako će mladi Talijan napraviti svojevrsnu 'izdaju' u očima navijača Milana i nakon što mu je istekao ugovor otići put Torina i pridružiti se Juventusu za osam milijuna eura po sezoni, a upravo mu je toliko nudio i njegov sad već bivši klub. No, to Gigio nije prihvatio, a nakon posljednje utakmice ga u ostanak nije uspio nagovoriti ni velik Paolo Maldini.

- Napravit ću sve što mi Raiola kaže - poručio je tad Donnarumma i toga se odlučio držati.

Mogao je postati novi 'Mr. Milan', a talijanski je klub izborio Ligu prvaka i najavio neka pojačanja za to natjecanje, ali u novu će sezonu krenuti s golmanom koji je osvojio francusko prvenstvo, Mikeom Maignanom (25). Doveli su ga za, prema Transfermarktu, 13 milijuna eura.

KRIVAC? POHLEPNI RAIOLA Donnarumma besplatno odlazi iz Milana?! Stigla mu zamjena

A Gigio? On će u jednoj sezoni zaraditi 12 milijuna eura, dok će na račun njegovog menadžera odmah sjesti 20 milijuna eura. Dosta dobar posao, zar ne? 

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 08.06.2021.

    I dobro,normalno da se ide tako tko vise plati.Nema ljubavi u nogometu,igra se ipak za novac.

  • danko1471991 08.06.2021.

    Nisam ni znao da je PSG maznuo Wijnalduma, mislio da je vec u Barci... Ocito je trazio previse, a Barca to ne moze platit... Ali ovi menadzeri previse zaraduju, ali UEFU to ocito ne zanima...

  • Kapo 08.06.2021.

    Decku se u ocima vidi pohlepa,naivnost,dvolicnost i sve ostale jako lose odlike covjeka. Milan kao i njegovi navijaci bi morali sretni biti da su ga se rijesili. Svejedno sretno mu u tom nekom drugom klubu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare