To je to što me zanima!

Dontaye Draper slomio ruku, Hrvatska je bez razigravača...

Dontaye Draper slomio je ruku, objavio je Real Madrid u srijedu. Amerikanac koji igra za Hrvatsku propustit će cijelu sezonu. Repeša je ostao bez njega za SP...
Vidi originalni članak

Real Madrid objavio je u srijedu kako je Dontaye Draper, razigravač hrvatske košarkaške reprezentacije i košarkaš "kraljevskog kluba", slomio ruku te će propustiti cijelu sezonu u Euroligi. 

Velik je to udarac za Real, ali posebno velik za hrvatsku reprezentaciju uoči Svjetskog prvenstva koje se krajem godine održava u Španjolskoj. 

Hrvatska je "tanka" upravo na poziciji razigravača. Roko Ukić je upitan, Popović i Planinić su se oprostili, a sad je otpao i Dontaye Draper. 

Hrvatski košarkaški savez još je prije ove Draperove ozljede krenuo u akciju traženja novog Amerikanca koji bi mogao uskočiti na mjesto razigravača. 

Jasmin Repeša odustao je od Nolana Smitha iz Cedevite jer, kako je rekao, traži drukčiji profil razigravača.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • stejdz 16.04.2014.

    Ja ne znam šta je s onim Andersonom što je igrao u Cedeviti ako se ne varam? On je davnih dana izjavio da bi htio igrati za našu repku ukoliko mu se pruži prilika, međutim iako igra u NBA (Raptorsi) uopće ga se ne razmatra, a ove amere iz Hrvatske razmatraju... Sad ne znam da li su ista pozicija jer baš ne pratim toliko košarku, ali sigurno bi prije njega zvao nego smitha kad nebi bilo niti jednog Hrvata.

  • strmi007 16.04.2014.

    šteta

  • geonosian2912 16.04.2014.

    Treba pokušati nagovoriti Planinića da se vrati,ako ne netko će pokrpiti poziciju,zašto moramo dovoditi strance nije ovo klub,dajmo radije nekom našem momku šansu,barem će dati 200% od sebe.Što znači jednom Ameru hrvatski dres?

Komentiraj...
Vidi sve komentare