To je to što me zanima!

Doping u tortelinima: 'Ovo je sramota! Jako sam zgrožena'

Nikad u životu nisam uzela zabranjene supstance koje bi mi pomogle u sportu, tenis volim previše da bih napravila takvo što. Mislim da je ovo veoma nekorektan tretman, izjavila je Sara Errani
Vidi originalni članak

Bivša finalistica Roland Garrosa iz 2012. godine, Talijanka Sara Errani, zgrožena je zbog nove kazne za pronalazak nedopuštenog sredstva letrozola u njezinom organizmu.

Naime, 31-godišnja tenisačica svoj je prijestup objasnila time da je majčin lijek za rak dojke slučajno upao u torteline, koje su taj dan ručali. To objašnjenje prihvatio je i CAS (sportski arbitražni sud), no Errani ipak ima "blagi udio krivnje". 

Njezina prvotna kazna od dva mjeseca sada je produljena na osam, a Talijanka je morala odustati usred nastupa na WTA turniru u Bolu:

- Stvarno sam zgrožena zbog ovoga. Mislim da se nikad ovakvo nešto, po mom skromnom mišljenju, nije tretiralo na takav sramotan način - izjavila je posrnula tenisačica.

Talijanska antidopinška agencija htjela je strožu kaznu, dok se Errani zalagala za priznavanje rezultata koje su joj poništili prije suspenzije. Nakon nepovoljne presude Talijanka je dodala:

- Nikad u životu nisam uzela zabranjene supstance koje bi mi pomogle u sportu, tenis volim previše da bih napravila takvo što. Mislim da je ovo veoma nekorektan tretman i želim to istaknuti, uzdignute glave jer sam sigurna da si nemam što zamjeriti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Pao i ustao. 21.06.2018.

    Ona je cijelu karijeru na ďopingu.

  • dara1978 12.06.2018.

    Možda bi joj čovjek i povjerovao ali s obzirom da je Talijanka kod njih je uvijek nešto s namještanjem i dopingom

  • badr hari 12.06.2018.

    Smrtna za glupu laž

Komentiraj...
Vidi sve komentare