To je to što me zanima!

'Dos Santos je simpatičan, ali na njegovu žalost, pobijedit ću'

Nikada nisam zadovoljan, uvijek želim biti bolji. Želim pobjeđivati. Volim pobjeđivati i biti pobjednik. Volim to što radim i nikada se neću predati, rekao je Stipe Miočić za Novu TV uoči meča protiv Dos Santosa
Vidi originalni članak

Još pet dana ostalo je do povijesnog meča Stipe Miočića i Juniora dos Santosa koji će se moći pratiti na portalu GOL.hr i Novoj TV. 

Nova TV posjetila je u Clevelandu UFC prvaka teške kategorije, 34-godišnjeg američkog Hrvata koji želi postati prvi UFC teškaš koji je obranio ovaj naslov dva puta. 

Kada sam posljednji put razgovarao s vama, prije šest mjeseci, u jednom trgovačkom centru, bilo je mnogo ljudi koji su čekali vaš autogram. Koliko ste ih potpisali taj dan? 

- Mnogo. Mislim, negdje oko 800 ili više. Tisuću čak, ne znam. Toliko je bilo ljudi, bila je prava ludnica. Bilo je fenomenalno i bilo mi je drago biti dio toga. 

Kako idu pripreme za borbu? Imate li neke specijalne metode za Dos Santosa? 

- Pripreme idu dobro. Pobijedit ću. Izaći ću iz Octagona opet kao prvak s pojasom. Spreman sam, volio bih da je borba već sutra. 

Koliko ste sada bolji borac nego prije dvije i pol godine, kada ste izgubili borbu protiv Dos Santosa? 

- Potpuno drugačiji borac. Drugačiji sam u svakom aspektu. Bolji sam kondicijski, imam više samopouzdanja, bolje hrvam, bolje grapplam, u svemu sam bolji. 100 posto bolji. 

Koje je vaše mišljenje o protivniku? 

- On je super simpatičan. Sjajan tip i veliki borac. Nažalost, moramo se boriti i, nažalost po njega, pobijedit ću. 

Cro Cop, recimo, nikada nije volio trenirati u kampovima. Trenirate li vi uvijek ovdje u Strong style dvorani s istim sparing partnerima? 

- Uvijek treniram ovdje. Cro Cop ima odličnu dvoranu u kući i zašto bi išao ikamo? Ja nemam dvoranu u svojoj kući, dolazim stalno ovdje jer imam nevjerojatne trenere i sparing partnere. Dovodim ovamo sparing partnere koji mi trebaju. Ovisi o protivniku. Ako je udarač, grappler, dovodim slične profile na trening. 

Koliko je trenutačno UFC boraca u ovoj dvorani? 

- Samo dvoje. Ja i Jessica Eye. 

Možete li usporediti svoj život sada i prije nego što ste postali UFC prvak? 

- Mislim da sam danas mnogo zaposleniji, mnogo je više obveza, ali to je sve dio igre. Nikada nisam zadovoljan, uvijek želim biti bolji. Želim pobjeđivati. Volim pobjeđivati i biti pobjednik. Volim to što radim i nikada se neću predati. 

Uvijek gladan pobjeda? 

- Umirem od gladi. Uvijek. 

Upoznali ste LeBrona Jamesa. Kakav je kao osoba? 

- Jako dobar tip. Svi košarkaši Clevelanda su super. Bili smo na utakmici Indiansa. Vidio sam ga baš na posljednjoj utakmici s Torontom. Zaista je dobar, voli se šaliti. Svi su takvi. On je velika zvijezda, a ja sam sretan što me znaju u Clevelandu. 

Jeste li ikada spasili nekomu život kao medicinski tehničar? 

- Jesam, da. Nekoliko puta. To je nevjerojatno. To je ono zašto se pripremate kao vatrogasac i medicinski tehničar. Nekomu spasiti život. Ne može bolje od toga. Poseban osjećaj. 

Još uvijek imate vremena za to? 

- O da. Mislim da radim još jednu smjenu ovaj tjedan. Moram provjeriti raspored. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Herzog(315178) 10.05.2017.

    Stipe samo naprijed !

  • bucokobasica 10.05.2017.

    Stipe je od zadnje one njihove borbe puno iskusniji i mislim da ako ce vise ici na parter Junior nema sanse apsolutno nikakve.Junior je udarac i Stipe bi ga trebao lomit u parteru,nikako boksat s njim previse jer ce opet Junior dobit na bodove..mislim da Stipina ekipa to zna..po meni ce bit hrvacki mec i dosadan ali dobit ce nas Stipan💪👊

  • P0WK 10.05.2017.

    Nadam se pobjedi, gledat cu 100%

Komentiraj...
Vidi sve komentare