To je to što me zanima!

Došao je dan odluke: Liverpool i City bi mogli čak i u play-off!

Osim borbe za titulu, pratit ćemo i borbu za Zlatnu kopačku. Četiri igrača imaju realnu šansu doći do priznanja iako je Mohamed Salah s 22 gola u najizglednijoj situaciji. Utakmice su na rasporedu u 16 sati
Vidi originalni članak

Prvi put u povijesti Premier lige dogodit će se da momčad koja je prešla prag od 90 bodova neće biti prvak. Gledajući i kroz prizmu ostalih europskih top liga - ovo što se događa u Engleskoj rijetko se viđa na travnjacima.

Manchester City i Liverpool su u mrtvoj utrci za naslov engleskog prvaka, a šampiona ćemo saznati danas od 16 sati kada se u isto vrijeme igraju sve utakmice posljednjeg kola Premier lige.

Građani su vodeći s 95 bodova dok Redsi zaostaju samo jedan bod. I u nekom gotovo nemogućem scenariju, ali ipak teoretski mogućem, City i Liverpool bi mogli u play-off za prvaka. Šanse za tako nešto su gotovo nikakve, no dok postoji i najmanja šansa red je upoznati vas s mogućnostima.

Tako će, dakle, City i Liverpool u play-off ako momčad Pepa Guardiole od Brightona izgubi 4-0, a Kloppova trupa s Wolverhamptonom odigra 4-4, piše BBC. Ili ako Brighton dobije 5-1, a s druge strane bude 5-5, ako City izgubi 6-2, a Liverpool remizira 6-6 itd.

Sve se svodi na ovo danas i premda je ono zadnje kolo 2011. godine kada je City uzeo naslov u posljednjim sekundama bilo napeto, iščekivanje za današnje utakmice vjerojatno nadmašuju onaj osjećaj prije osam godina.

Osim borbe za titulu, pratit ćemo i borbu za Zlatnu kopačku. Četiri igrača imaju realnu šansu doći do priznanja iako je Mohamed Salah s 22 gola u najizglednijoj situaciji. Iza njega Mane, Aguero i Aubameyang su sa po 20 golova.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Obi-Wan Kenobi 12.05.2019.

    Vidjeli smo velika čuda ovaj tjedan, tako da niš ne bi htio prognozirati.

  • potparol.fr 12.05.2019.

    Cemu drama,prvak se vec zna nekoliko kola unazad .

  • zekica 12.05.2019.

    Volio bih da Liverpool konačno osvoji prvenstvo, ali budimo realni, neće Pep dopustiti da mu jedna takva megamomčad s kakvom raspolaže, izgubi naslov na zadnjoj utakmici protiv 17. momčadi lige. A zbilja je brutalno da u jednoj tako jakoj ligi igraš fantastičnu sezonu, natučeš 97 bodova i nije ti dovoljno za prvaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare