To je to što me zanima!

Došao je i taj dan! Počinje Euro, nastupaju Andrea Bocelli i Bono

Italija i Turska otvorit će 16. Europsko prvenstvo utakmicom u Rimu pred 16.000 navijača. Francesco Totti i Alessandro Nesta otvorit će ceremoniju uz nastupe dvojice legendarnih glazbenika
Vidi originalni članak

Nogomet je ipak pobijedio. S godinu dana zakašnjenja i velikim iščekivanjem milijuna navijača diljem Starog kontinenta, ovaj petak počinje 16. Europsko prvenstvo. Drugačije no ijedno dosad.

Igra se u 11 gradova u 11 različitih zemalja, a program će na mitskom Olimpicu u Rimu otvoriti Italija i Turska utakmicom od 21 sat pred 16.000 navijača, 25 posto kapaciteta.

POGLEDAJTE VIDEO: Što jedu 'vatreni'?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ceremoniju će desetak minuta ranije otvoriti Francesco Totti i Alessandro Nesta, nekad veliki rivali u Romi i Laziju, odnosno Milanu. U Uefi su tako htjeli pokazati da se europska nogometna obitelj zbližava gotovo godinu i pol nakon početka pandemije korona virusa.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA

U programu koji su nazvali "Trijumf Europskog prvenstva" zasvirat će talijanski nacionalni policijski orkestar pred 24 balona za 24 reprezentacije koje sudjeluju na Euru. Za to vrijeme nastupat će plesači i bubnjari u vertikalnoj koreografiji, privezani za krov stadiona.

Za spektakularan završetak pobrinut će se veliki talijanski tenor Andrea Bocelli izvedbom pjesme Nessun Dorma iz Puccinijeve opere Turandot, a onda će na scenu virtualno izaći Bono i The Edge iz U2-a uz DJ-a Martina Garrixa izvesti službenu himnu Eura, We Are The People.

Neka ludo nogometno ljeto počne!

Idi na 24sata

Komentari 41

  • MateCro 11.06.2021.

    Ja bih brate nakon finala SP bio zadovoljan i cetvrtfinalom

  • prettner 11.06.2021.

    taj bono mi ide na jetra

  • Mateo730 11.06.2021.

    O Italijanima niko ništa ne priča, a imaju odličan tim mogli bi oni daleko otići, sve zavisi i od žrebe naravno

Komentiraj...
Vidi sve komentare