To je to što me zanima!

Došao je kraj našem druženju, sad čekamo novog izbornika

Ono što nas sve najviše zanima je sudbina našeg izbornika na klupi. Možemo vam reći da je u utorak sastanak Izvršnog odbora saveza gdje će se odlučivati o sudbini Željka Babića
Vidi originalni članak

Dan nakon šokantnog poraza protiv Slovenije u utakmici za treće mjesto na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Francuskoj, strasti se još uvijek nisu smirile. Nevjerojatan je način na koji smo ispustili osam golova prednosti i upali u 'crnu rupu' iz koje se više nismo znali izvaditi.

POGLEDAJTE VIDEO: Potresi u hrvatskoj reprezentaciji, Babić pred odlaskom, 82 posto navijača želi novog izbornika

- Došao je kraj našem druženju u Francuskoj. U dvadesetak dana, koliko smo se družili, vidjeli smo sve i svašta, a ono što nas sve najviše zanima je sudbina našeg izbornika na klupi. Možemo vam reći da je u utorak sastanak Izvršnog odbora saveza gdje će se odlučivati o sudbini Željka Babića.

Sljedeće godine smo domaćin Europskog prvenstva, cilj će biti zlato i sasvim sigurno je da će na klupu Hrvatske sjesti iskusan stručnjak koji će nam pokušati donijeti medalju koja nam nedostaje u kolekciji.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • vilim 29.01.2017.

    Upravo mi se javila vidjelica Vicka i brani Babića jer je sve to jedan veliki nesporazum. Babiću su javili kako će mu se u posljednjih 10 minuta ukazati Velika Gospa i ona preuzima daljnje vođenje momčadi kako bi se uz Božju volju završio veliki "pobjednički niz" Hrvata. Babić je čekao i čekao a ukazanja nema , zove Vicku , poznata vidjelica kaže kako će brzo doći do ukazanja i neka se malo strpi jer je Gospa kod frizera i želi se ukazati kao Kitarovićka s novom frizurom. Babić vrti po rukama krunicu a jedino što mu se ukazalo je rezultat na semaforu 31:30 za Sloveniju !!..

  • ivana105_1 29.01.2017.

    Babića uzimaju Slovenci kao znak zahvale za medalju!! '

  • vilim 29.01.2017.

    Upravo mi se javila vidjelica Vicka i brani Babića jer je sve to jedan veliki nesporazum. Babiću su javili kako će mu se u posljednjih 10 minuta ukazati Velika Gospa i ona preuzima daljnje vođenje momčadi kako bi se uz Božju volju završio "pobjednički niz" . Babić je čekao i čekao a ukazanja nema , zove Vicku , poznata vidjelica kaže kako će brzo doći do ukazanja i neka se malo strpi jer je Gospa kod frizera i želi se ukazati kao Kitarovićka s novom frizurom. Babić vrti po rukama krunicu a jedino što mu se ukazalo je rezultat na semaforu 31:30 za Slovenuju !!..

Komentiraj...
Vidi sve komentare