To je to što me zanima!

Došao je mađarski tajkun, ali Osijek je i dalje bez pojačanja

Mađarski tajkun Lorinc Meszaros postao je novi vlasnik NK Osijeka, ali zasad nema pojačanja. Nogometaši Zorana Zekića otišli su na pripreme u Hercegovinu
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka jučer su otputovali na pripreme u Međugorje.

U Hercegovini će momčad Zorana Zekića provesti iduća dva tjedna, a planirane su i četiri prijateljske utakmice. Protivnici Osječana bit će Široki Brijeg, Zrinjski, Vitez i Velež.

- Nije bilo lako trenirati na ovim tvrdim terenima. Zbog toga su nam i došle neke ozljede. Teški su to i opasni uvjeti za rad. Promjena je poželjna - rekao je prije puta u Međugorje osječki strateg Zekić.

Mađarski tajkun Lorinc Meszaros postao je novi vlasnik kluba, ali zasad nema pojačanja. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • konandra 27.01.2016.

    "Aljoša Vojnović, donedavni idol navijača Osijeka, vraća se kući. Iako ugovor još nije potpisan, prema njegovim riječima, postigao je dogovor s vrlo vjerovatnim novim suvlasnikom kluba, Ivanom Meštrovićem. "Postigao sam đentlmenski dogovor, u prvom redu s Ivanom Meštrovicem, da ću se, ukoliko oni preuzmu klub, vratiti u Osijek. Takav dogovor bio je moguć iz razloga što se s Ivanom poznajem i osobno, tako da ce se detalji i finalizcija ugovora dogoditi nakon sto oni preuzmu klub," rekao je Aljo za Pun pogodak Daria Andrakovića. Kontakt je inače ostvario Alen Petrović, koji se u kuloarima spominje kao budući sportski direktor kluba, pa je ovo svojevrsni pilot projekt kad je nova kadrovska politika u pitanju. Osim ovoga, Aljo je i dodao kako ugovor neće biti na 6 mjeseci već će se raditi o višegodišnjem roku." :)

  • konandra 25.01.2016.

    "U dokumentu u kojem novi vlasnici ističu svoje planove za budućnost NK Osijek, ističu kako žele dovesti igrače koje bi klub izveli u Europu, te nove sponzore i to ne samo lokalne, već i inozemne. Zanimljiv dio je i u kojem Meszaros ističe kako je njegova firma izgradila novi moderni stadion "Pancho Arena" u Orbanovom rodnom selu, a na kojem igra njegova Puskas Akademija. - Spreman sam ta iskustva prenijeti na rekonstrukciju postojećeg osječkog stadiona ili gradnju novog, ističe Meszarozs. Budući vlasnici na računu OTP banke već imaju spremna 2 milijuna eura za ulaganje u klub. Ostaje nam zasad čekati da se i službeno dovrši posao s većinskim preuzimanjem kluba, a onda ćemo viditi koji su prvi koraci novih vlasnika. Svakako, mi možemo biti sretni što nam je klub spašen od stečaja i što nakon toliko crnih godina pred osječkim prvoligašem su, čini se, napokon vedri dani i to vjerojatno na novom stadionu."

  • konandra 25.01.2016.

    Ne pišite ono što ne znate,još nije postao vlasnik,moraju se prvo otkupiti dionice IPK,Gradske banke itd...uskoro, a onda će tek dolaziti pojačanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare