To je to što me zanima!

Došao je u Dinamo iz Barcelone, a uskoro bi se mogao vratiti u matični klub: 'Dani je na popisu'

Dolaskom Joana Laporte na mjesto predsjednika porasle su šanse za Olmov povratak. Barcelona treba igrače kakav je on, a ne bi bio ni preskup, piše katalonski Sport o povratku bivšeg dinamovca
Vidi originalni članak

Njegovom nogometnom putu svi su se čudili, a on je dosad pogodio svakom odlukom koju je donio. Dani Olmo bi se mogao vratiti u svoj matični klub Barcelonu, piše katalonski list Sport!

Španjolac se još kao dijete upustio u pustolovinu i sa samo 16 godina napustio domovinu i došao u zagrebački Dinamo koji je od njega napravio nevjerojatnog igrača i u konačnici za 20-ak milijuna eura prodao RB Leipzigu.

DANI OLMO: 'U Hrvatskoj još možete vidjeti rupe od metaka na kućama. Šokiralo me, to mi je drugi dom'

U Njemačkoj je pod palicom Juliana Nagelsmanna nastavio igrački rasti, Luis Enrique ga sve češće baca u 'vatru' za nacionalnu vrstu, ovaj mu se oduži baš svaki put na terenu, a očito ni u Barceloni nisu zaboravili na njega.

- Barca uvijek prati sve svoje bivše igrače. Ljudi iz kluba su ga više puta gledali uživo, a radi se i na tome da klub stalno bude u kontaktu s ljudima koji mu vode karijeru - piše Sport pa dodaje:

POGLEDAJTE TU LJEPOTICU Dani GOLmo! Bivši dinamovac opet briljantno zabio za 'furiju'

- Dani je napustio Barcelonu da se izgradi kao nogometaš i to mu je uspjelo u Hrvatskoj i Njemačkoj. Doprinosi momčadi kroz golove, ali i svojim utjecajem na igru općenito.

Sport piše da bi se Dani Olmo mogao vratiti u Barcelonu koja "treba igrače kakav je on", a također navode da nije ni skup s obzirom na to koliko može pridonijeti momčadi.

Olmo trenutačno po Transfermarktu vrijedi 38 milijuna eura, a u ovoj je sezoni u 40 nastupa za Leipzig zabio pet golova i asistirao za još 11.

 

- Dolaskom Joana Laporte na mjesto predsjednika porasle su šanse za Olmov povratak. Barcelona treba igrače kakav je on, a vjerojatno i najvažniji element tog posla bila bi činjenica da Olmo ne bi bio preskup. Zadovoljava sve uvjete koje klub stavlja pred igrače. Njegov povratak ovisit će o tome koliko će igrača na ljeto otići iz Barcelone, ali Dani zna da je na popisu.

VIDEO: ZABIO GOLČINU Španjolci hvale Olma: Spasio je katastrofu i upalio nam svjetlo

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Space Burek 15.04.2021.

    Trenutno im nije toliko potreban a Leipzig ga sigurno nece dati ispod 40m. Barca mora popraviti obranu i dovesti pravog napadaca a mislim da nece imati novaca jos i za Olma.

  • RedDoor 15.04.2021.

    Barcelona gleda sve igrače dovesti besplatno, možda nekako nekog kapitalca ala neymar s nekom zamjenom igrača.

  • intellectus 15.04.2021.

    Sada se može reći/ tvrditi, Olmo je zreo i izvrstan igrač. Dosta je bilo igre van Barcelone, vrijeme je da se vrati doma i u španjolsku reprezentaciju. Uistinu je vrijeme da se vrati. Sretno dragi i simpatični dečko, Hrvatska će te i dalje voljeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare