Sport

Komentari 46

Dani GOLmo! Bivši dinamovac opet briljantno zabio za 'furiju'

Dani GOLmo! Bivši dinamovac opet briljantno zabio za 'furiju'

Nogometaš Leipziga nakon Gruzije zabio je i Kosovu, opet je naciljao same rašlje. To mu je treći gol za A vrstu Španjolske u tek 11. nastupu. Nema sumnje, bit će važna karika na Euru

Dani Olmo (22) proživljava najbolje dane u kratkoj karijeri u A reprezentaciji Španjolske, gdje je prvi put pozvan ujesen 2019. kao igrač Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi poziv Olma u reprezentaciju

Nakon krasnog gola Gruziji, kojim je spasio "furiju" novog kiksa na startu kvalifikacija, igrač Leipziga zabio je i Kosovu u trećem kolu.

Dani je primio loptu od Jordija Albe s lijeve strane, namjestio se na desnu nogu i potegnuo s 15-ak metara iskosa direktno u suprotni kut. Briljantno. Olmu je to treći gol za A vrstu Španjolske u 11. nastupu.

Olmov gol možete pogledati OVDJE.

World Cup Qualifiers Europe - Group B - Spain v Kosovo World Cup Qualifiers Europe - Group B - Spain v Kosovo World Cup Qualifiers Europe - Group B - Spain v Kosovo

Dvije minute poslije Olmova gola, u 36., Ferrán Torres udvostručio je vodstvo domaćih u Sevilli na dodavanje Pedrija.

Besar Halimi golom s gotovo pola terena u 70. minuti dao je malu nadu Kosovarima da se vrate u susret nakon ludog izletavanja Unaija Simóna, ali brzo je na dva razlike za domaćine, pet minuta poslije, vratio Gerard Moreno.

U istoj skupini u srijedu od 20.45 sastali su se Grčka i Gruzija. Grci su poveli u 76. autogolom Otara Kakabadzea, a gosti izjednačili preko Hviče Kvarachelije, igrača Rubina koji je zabio i Španjolskoj.