To je to što me zanima!

Došli po Halilovića i Vrsaljka: United nudi 24,5 milijuna eura

Na utakmicu zagrebačkog i kijevskog Dinama došao je direktor Uniteda David Gill, koji je došao na pregovore oko Alena Halilovića. No želi dovesti i Šimu Vrsaljka
Vidi originalni članak

Osim što na terenu vode novu borbu za novog engleskog prvaka, rivali iz Manchestera City i United zaoštrili su utrku za mladog Dinamovog dragulja Alena Halilovića. 'Građani' su već dvaput stavljali ponude, od kojih je posljednja 11,5 milijuna eura, no teško da će ga Zdravko Mamić pustiti velikog talenta za taj novac.

Prepoznao je to United, koji je zaoštrio svoj interes tako što je izvršni direktor 'crvenih vragova' David Gill došao u Zagreb u utorak na utakmicu  Lige prvaka protiv Dinamo Kijeva.  Za Halilovića United je ponudio 18,5 milijuna eura, a obzirom da Fergusonu prijekopotrebno treba obrambeno pojačanje, mogla bi uslijediti ponuda i za Šimu Vrsaljka, piše Daily Mail.

Transfer dvojice 'modrih' u 'paketu' iznosio bi ukupno 24, 5 milijuna. No United ni tu ne namjerava stati jer tema Gillovih razgovora s čelnicima Dinama bio je i Mateo Kovačić, kojeg 'vragovi' nisu uspjeli dovesti proteklog ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • SonjaJasminBenić 08.12.2012.

    dinamo je dinamo,za ostale su krediti:))SVAKA ČAST,bio mamić ili ne bitno je da se trguje i igra u europi, netreba ni igrati HNL.nek bude prvi hajduk lokomotiva i ostali...

  • SonjaJasminBenić 08.12.2012.

    koliko treba težih opomena da se blokira račun?

  • zdrawe 08.12.2012.

    ne momentalno, no poslije praznika je sve moguce,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare