To je to što me zanima!

'Došlo je moje vrijeme, Na Euru ću pokazati što imam u sebi'

Ako prođemo grupu, tad ćemo stvarno napasti. Sve ekipe u natjecanju žele naslov. Došlo je moje vrijeme, na Euru mogu pokazati što imam u sebi, rekao je Mario
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac u redovima Wolfsburga Mario Mandžukić dao je intervju njemačkom Kickeru nakon sezone u kojoj je bio jedan od glavnih ljudi trenera Felixa Magatha. Doduše, imali su nesuglasica, grijao je Mandžo klupu neko vrijeme, no sezonu završio kao najučinkovitiji igrač momčadi sa 12 pogodaka i deset asistencija u Bundesligi. 

– Mogu bolje i želim više. Trener Magath zna da želim ostati, razgovarali smo prije nekoliko dana. I ne zanima me samo borba za Europu, želim napasti vrh – kaže Mandžo koji je sezonu završio na osmom mjestu njemačkog prvenstva. 

Završnicu je čak odradio s ozljedom stopala koju nije htio otkriti javnosti.

– Nisam želio govoriti o tome jer bi zvučalo kao alibi. Pauzirati nisam htio, premda znam da je takva odluka bila riskantna. Nisam zabrinut za nastup na Europskom prvenstvu. Imao sam sličnu ozljedu još u Hrvatskoj, igrao sam s njom godinu dana i na kraju se povukla.

Sa suigračem Patrickom Helmesom postao je sjajan tandem na travnjaku.

– Razumijemo se naslijepo, pronašli smo se. Znam da je Patrick razočaran što ne ide na Euro, očekivao sam da će biti u njemačkoj reprezentaciji.

Pitali su našeg napadača i što očekuje od nastupa Hrvatske na Euru.

– Ako prođemo skupinu, tada ćemo stvarno napasti. Sve momčadi u natjecanju žele naslov. Došlo je moje vrijeme, na Euru mogu pokazati što imam u sebi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Goran NinaBugarinovic 15.05.2012.

    bas ce te stvsarno napasti??????

  • NICE CUBE 12.05.2012.

    ajmo đilkoš...pokaži kako slavonci igraju nogomet

  • IvanŽdravac 11.05.2012.

    tebe sam zavolio čim si otišao u wolfsburg...napad na Euru bi trebao biti Mandžo i Jelavić...nadam se da tako i Bilić misli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare