To je to što me zanima!

Mamić: Doveli smo pojačanja, ali još uvijek nemamo momčad

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić dao je intervju za Slobodnu Dalmaciju te govorio o transferu Andrijaševića, rivalstvu s Rijekom i Hajdukom, stanju u momčadi
Vidi originalni članak

Za nas je dovođenje Franka Andrijaševića isključivo nogometni posao, ne postoji drugi razlog, izjavio je Zdravko Mamić u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

- Kod nas se još uvijek smatra nenormalnim dovesti u klub Srbina ili igrača Hajduka ili Rijeke - istaknuo je Mamić o transferu koji je vrijedio 600.000 eura plus PDV.

Stanje u Hajduku nazvao je "karcinomom za Dinamo, Rijeku, Split i cijeli hrvatski nogomet".

Mamić je rekao i kako Dinamo trenutno nema momčad unatoč pojačanjima vrijednima 6,2 milijuna eura te da je njegova ostavka svaki dan aktualna.

Cijeli intervju pročitajte u SD-u

Idi na 24sata

Komentari 218

  • barbarossa_1 14.07.2014.

    ...daj otkaz braci i dovedi si Scolarija; sad ti je slobodan ;)))

  • purger ercegovacki 14.07.2014.

    morate dobiti zalgiris dva razlike ako mislite sebi dobro.

  • intel 14.07.2014.

    Zdravko Mamić? Poznajem njega i braću,iza te njegove arogancije krije se jedan dobrotvor koji će u svakom trenutku pomoći bilo kome,bilo to na ulici,kafiću,semaforu....čovjek koji živi za Dinamo,ali nažalost čovjek koji ne nailazi na razumijevanje,i koji nije zaslužio da se o njemu negativno govori,jer da nema Mamića,Dinamo bi danas igrao seoske turnire negdje u Kašini,Perušiću ili tko zna gdje.Zato tko misli da je bez grijeha neka baci kamen prvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare