To je to što me zanima!

Downing: Iz West Hama sam otišao zbog Slavena Bilića

Engleski veznjak napustio je West Ham i vratio se u svoj bivši klub Middlesbrough, a razlog bijega iz svlačionice 'čekićara' je, kaže, bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić
Vidi originalni članak

Razlog mog odlaska iz West Hama je dolazak Slavena Bilića. Da je ostao Sam Allardyce sigurno bi me nagovorio na ostanak u klubu, rekao je Stewart Downing (31).

Bivši engleski reprezentativac napustio je West Ham i vratio se u svoj bivši klub Middlesbrough. Englezu je očito bolji izbor bio igranje u drugoj ligi nego u momčadi bivšeg hrvatskog izbornika.

- Nakon razgovora s Bilićem shvatio sam da me ne želi u klubu. Nije mi to otvoreno rekao, ali shvatio sam iz razgovora. Nisam se osjećao kao kada me Allardyce dovodio u klub. Ne smeta mi što ću igrati u drugoj ligi, ovo je jedini klub u kojem želim biti - dodao je Downing.

No Slaven Bilić ranije je pričao kako je želio da mu veznjak ostane u momčadi.

- Naravno da sam ga želio zadržati. Nagovarao sam ga da ostane jer se radi o kvalitetnom domaćem igraču, a takve je teško naći. Računao sam na njega, ali u razgovoru mi je rekao: 'Drag si mi, ali želim se vratiti kući'. Možda smo ga i mogli zaustaviti, ali želio je otići - rekao je Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Bagy_1 26.07.2015.

    nikad taj nije znao igrat, sprdali su mu se i engleski navijači...

  • strmi007 26.07.2015.

    sve je to normalno

  • MARLES 25.07.2015.

    Nece ga niko,ode u drugu ligu i kaze ovo je jedini klub u kojem ocu igrat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare