To je to što me zanima!

Doznajemo: Livaković još ništa nije dogovorio s Fenerbahčeom!

Hrvatski vratar i dalje je opcija turskog velikana, ali Livaković je trenutačno fokusiran samo na Superkup protiv Hajduka. I još nije poznato gdje će ovog ljeta nastaviti karijeru...
Vidi originalni članak

Opet lažna uzbuna. Dominik Livaković cijelog je ljeta na meti brojnih klubova, a u toj priči već tjednima prednjači Fenerbahče. Turski velikan svim silama želi dovesti vratara Dinama i "jedinicu" hrvatske reprezentacije, a Livakovića su tamošnji mediji već 30-ak puta "preselili u Tursku". Ipak, Livi je i dalje član Dinama, a danas razmišlja isključivo o Superkupu protiv Hajduka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, Dominik Livaković i dalje nije ništa dogovorio s Fenerbahčeom. Najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere Fabrizio Romano danas je objavio vijest kako je Livi dogovorio osobne uvjete s Fenerom pozivajući se na turskog kolegu Yagiza Sabuncoglua, ali od toga (za sada) još nema ništa. I ta informacija nije točna.

Livaković i dalje nije na putu za Istanbul, niti će sljedećih dana postati novi član Fenerbahčea. Ljetni prijelazni rok traje još dosta dugo, "jedinica vatrenih" i dalje traži najbolju opciju za nastavak svoje klupske karijere. A hoće li to na kraju biti Dinamo, pa možda i Fenerbahčhe ili neki drugi europski klub, saznat ćemo uskoro. Ali, Livi je i dalje glavom samo u Maksimiru. 

Fenerbahče je do sada poslao samo jednu službenu ponudu u Maksimir za Dominika Livakovića, a ona je brzo i odbijena. U Dinamu su jasni, za svog vratara žele 10 milijuna eura koliko mu iznosi i odštetna klauzula. Zagrepčani neće jednog od najboljih vratara Svjetskog prvenstva u Katru pustiti za manji novac, niti se u toj priči cjenkati s drugim klubovima...

Idi na 24sata

Komentari 92

  • ChandlerBing4 15.07.2023.

    najbolje i za njega i za nas da ostane u Dinamu

  • kmekec united 15.07.2023.

    Pisma o bogu baluna!!!Markan naš mandril je pravi,U slobodno vrime testovima za autoškolu se bavi, ščrbavih zuba mutave face, mandrili iz spalata na pleča mu se bace,ajmo dico ajmo dico Dinamo nas sve pošprico.

  • Desnooddesno 15.07.2023.

    Cijeli ovaj mjesec u Dinamu sviraju lažne uzbune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare