To je to što me zanima!

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez donio je konkretnu odluku nakon curenja snimki iz VAR soba s HNL utakmica, pa će tako do kraja sezone utakmice između Dinama, Hajduka i Rijeke suditi strani suci. Derbi između Hajduka i Dinama na Poljudu koji će se igrati 30. ožujka sudit će, doznajemo, Nijemac Daniel Siebert (39).

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je Siebert dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, čiji je trener tada još uvijek bio Niko Kovač, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu.

Siebert je sudio 165 utakmica Bundeslige i 24 utakmice njemačkog Kupa, a poznat je i na europskoj sceni. Sudio je 16 utakmica Europske lige i 13 utakmica Lige prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 206

  • mars7 19.03.2024.

    to me veseli nece biti vise dinamovih sudaca pozitivna vijest boje se dinama i onda kradu hajduk

  • Ri-Fiume‐Hr 19.03.2024.

    mene zanima šta bude kad on dosudi penal za Hajduk.... a penal nije..... ili Penal za Rijeku protiv Hajduka a ne bude penal.....evo to me najviše zanima.....kad pogriješi a sigurno u nečem pogriješi.....šta onda se bude pričalo?

  • dahvaul 19.03.2024.

    Jer mu ko objasnio di dolazi i koga čeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare