To je to što me zanima!

Doznajte sve zanimljivosti i promjene u MAXtv Prvoj ligi!

Pratite emisiju Prva liga sa Sašom Sušecom ponedjeljkom na 24sata TV! Pogledajte ovotjedne promjene na ljestvici, najzanimljivije trenutke te snimku najatraktivnije tekme!
Vidi originalni članak

I nakon 10 kola uzbudljivo je na vrhu MAXtv Prve lige. Dinamo je tijesnom pobjedom u Osijeku zadržao prvo mjesto, no za vratom mu i dalje pušu Rijeka i Hajduk.

Riječani su uspjeli preokretom iščupati pobjedu u Puli kod Istre, dok je Hajduk ipak bio spretniji od Zadra na Poljudu.

U gostima je slavio i Split. Pobjedom u Koprivnici ostavio je Slaven Belupo na samom začelju. pri dnu ljestvice ostao je i Hrvatski dragovoljac nakon što je u zagrebačkom okršaju izgubio od Lokomotive.

Izvještaje sa svih utakmica te pregled spornih situacija donosi emisija Prva liga u 20.45 sati. Gosti Saše Sušeca su bivši nogometaš Mario Cvitanović i novinar 24sata Dubravko Miličić.

Prije emisije, već u 19 sati donosimo snimku najzanimljivije utakmice 10. kola između Istre 1961 i Rijeke.

Saša Sušec vas vodi kroz MaxTV Prvu ligu na 24sata TV!

Poznati sportski komentator i voditelj Saša Sušec nedavno se priključio timu 24sata TV-a kao urednik i voditelj emisije Prva liga. Ponedjeljkom u 19 sati tako na 24sata TV pogledajte najatraktivniju utakmicu kola MaxTV Prve lige, te poslušajte komentare gostiju u studiju. 

Emisiju Prva liga gledajte svaki ponedjeljak u 19 sati na 24sata TV. Reprizu emisije možete pogledati utorkom u večernjem terminu, a srijedom sažetak najzanimljivijih dijelova emisije. 24sata TV gledajte na 9. kanalu MaxTV-a, B.net TV-u, Iskon TV-u, Optima TV-u, H1 TV-u, EVO TV-u i Amis TV-u.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare