To je to što me zanima!

Draga, pogledaj me: Ronaldo se pretvorio u strašnog klauna...

Cristiano Ronaldo se sa svojom Georginom i djecom maskirao za Noć vještica pa je fotografiju objavio na Instagramu, a zvijezde Tottenhama poslali su u ukletu vilu gdje su ih čekali - zombiji
Vidi originalni članak

Uoči blagdana Svih svetih mnogi obilježavaju Noć vještica, a ova tradicionalna irska proslava nije zaobišla ni sportaše.

Cristiano Ronaldo, neokrunjeni kralj Instagrama, je jedan od prvih postavio fotografiju s proslave. Fotografirao se uz zaručnicu Georginu i djecu, a svojim je pratiteljima poručio: Sretna noć vještica svima!

A poseban horor show imali su igrači Tottenhama. Spursi su četvoricu svojih igrača - Erika Lamelu, Kylea Walkera, Serge Auriera i Victora Wanyamu poslali u ukletu vilu gdje su ih dočekali glumci odjeveni poput zombija.

Tradicionalna proslava Noći vještica potječe od starih Kelta koji su 31. listopad smatrali posljednjim danom u godini i vjerovali su da u toj noći duhovi pokojnika obilaze svoje domove na zemlji.

Bundevu su u čitavu priču uveli Amerikanci u 16. stoljeću, a s godinama se nekada velika keltska svetkovina pretvorila u unosan marketinški posao

Idi na 24sata

Komentari 5

  • the.king 01.11.2018.

    Happy Halloween..strasno 🙈

  • Frelly 31.10.2018.

    Jel moguce da je od ovoga clanak napisan?

  • egzekutor još jači 31.10.2018.

    Do sada je bio samo klaun....sada je strašan klaun.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare