To je to što me zanima!

Draganji i Jovanović najbrža vremena polufinala

Duje Draganja i Sanja Jovanović nastavili su s odličnim predstavama na Svjetskom prvenstvu u 25-metarskim bazenima u Manchesteru
Vidi originalni članak

Dan nakon osvojenog zlata na 50 metara slobodno uz isplivani svjetski rekord, Draganja se plasirao u finale na 100 slobodno, i to s najboljim rezultatom polufinala. Najbolje vrijeme polufinala ostvarila je i Sanja Jovanović na 50 metara leđno.
Draganja je u polufinalu plivao 47.60 sekundi, drugi rezultat ostvario je Alžirac Nabil Kebbab sa 47.66, a treći Talijan Filippo Magnini sa 47.77.
Jovanović je isplivala najbolje vrijeme polufinala i novi rekord svjetskih prvenstava rezultatom 26.71 sekundi, što je za samo 21 stotinku slabije od njezina svjetskog rekorda postavljenog na Europskom prvenstvu u Debrecenu u prosincu prošle godine. Drugi rezultat polufinala ostvarila je Kineskinja Chang Gao sa 27.06, a treće Kirsty Coventry iz Zimbabvea sa 27.13.
Naš najmlađi predstavnik na SP-u Mario Todorović zauzeo je sedmo mjesto u finalu na 50 metara leptir na Svjetskom prvenstvu u 25-metarskim bazenima u Manchesteru. Todorović je u finalu plivao 23.23 sekunde, što je za samo šest stotinki slabije od njegova hrvatskog rekorda koji je postavio u petak u polufinalu. Zlato je sa 22.78 osvojio Australac Adam Pine, srebro sa 22.86 Ukrajinac Sergij Breus, a broncu sa 22.94 Rus Jevgenij Korotiškin.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare