To je to što me zanima!

"Dragi Bog piše svoje priče i ja sam u toj priči dobro prošao"

Ova godina za mene je bila kao iz bajke. Čudesna priča. Za Božić želim da nemiri, ratovi i sve što nas pogađa ostane iza nas, rekao je Niko Kovač za Media servis...
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Niko Kovač, u razgovoru za Media servis osvrnuo se na godinu na izmaku, otkrio gdje je i s kime dočekao Božić te koje su mu blagdanske želje. 

Niko je preuzeo reprezentaciju uoči dodatnih kvalifikacija protiv Islanda. U dvije utakmice pokazao je kako će njegova Hrvatska igrati, plasirao se na Svjetsko prvenstvo u Brazilu i vratio hrvatskim navijačima vjeru u nogomet.

- Ova godina za mene je bila kao iz bajke. Čudesna priča. Preuzeo sam mladu reprezentaciju pa seniore. Onda smo se plasirali u Brazil. Da mi je netko to prije rekao, ne bih mu vjerovao. Dragi Bog piše svoje priče i ja sam u toj priči dobro prošao - rekao je Niko Kovač za Media servis.

Hrvatski izbornik dočekao je Božić u krugu obitelji u Münchenu. Otkrio je i koje su mu blagdanske želje.

- Ratovi, nemiri i sve što nas pogađa, želim da je sve to iza nas. Želim ljubav, mir i sklad u svijetu. To želim i svojoj obitelji. A Hrvatskoj želim uspjeh u reformama kako bismo imali državu u kojoj će svi biti zadovoljni i sretni - poručuje izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • ratniprofiter 26.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • cudak 1 26.12.2013.

    i delfine da spasimo i da više nema siromaštva ko da ti je žena bivša mis jesi papučar tek si stigao a več pričaš

  • Yassa 25.12.2013.

    svako dobro repki i tebi

Komentiraj...
Vidi sve komentare