To je to što me zanima!

Dragić 'podragao' Simmonsa, Šarić 'poludio' na Slovenca...

Košarkaši Philadelphije prošli su u polufinale Istočne konferencije zaključivši ovu seriju s ukupnih 4-1. Kolika je nemoć bila Miamija, pokazuje jedna scena kada je Dragić udario Simmonsa po glavi
Vidi originalni članak

Philadelphia je uspješno apsolvirala prvu prepreku pobijedivši Miami Heat 104-91. Povratkom Embiida Sixersi izgledaju zaista superiorno, a to je Miami najbolje osjetio na svojoj koži.

NBA/VIDEO Šarić u polufinalu Istoka: Došlo je naše vrijeme, idemo po titulu

Koliko je Miami igrao prljavo ovu seriju i koliko su nemoćni, pokazuje jedna scena početkom treće četvrtine, kada je Goran Dragić udario rukom po glavi sjajnog Bena Simmonsa, za što je dobio tehničku. To je domaćine jako razljutilo, a posebice našeg Darija Šarića koji je krenuo prema Slovencu, ali su ga srećom zaustavili suigrači. 

Philadelphia će u polufinalu igrati protiv pobjednika iz susreta Boston Celticsi i Milwaukee Bucksi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 25.04.2018.

    važno dasu sixersi u 2 krugu

  • Katalonec 25.04.2018.

    Uffff, jedva zadržaše Šarića. Dobro da je skočila klupa i ona tri jaka navijača, da ga zadrže. Svaka jim čast na brzoj reakciji.

  • DraženMuhvić 25.04.2018.

    Znači ovako: kada igraš izuzetno čvrstu obranu na granici faula - igraš prljavo?! I gdje je u konkretnoj situaciji bila nemoć Heata kod gotovo egal rezultata 48:50?

Komentiraj...
Vidi sve komentare