To je to što me zanima!

Drago Gabrić napustio bolnicu te je otišao u Krapinske toplice

Hrvatski nogometni reprezentativac Drago Gabrić (24) danas ujutro je napustio KBC Split te je vozilom Hitne pomoći prebačen na rehabilitaciju u Krapinske toplice
Vidi originalni članak

Hvala svima koji su bili uz mene, to mi puno znači i svima poručujem da ću se vratiti prije nego su očekivali, rekao je jučer Drago Gabrić ležeći u bolničkom krevetu. Hrvatski nogometni reprezentativac čudesno se oporavlja nakon grozne automobilske nesreće u kojoj je 23. svibnja zadobio teško ozljede opasne po život.

Drago je danas ujutro, samo dva tjedna nakon teške nesreće, napustio KBC Split te je vozilom Hitne pomoći prebačen na rehabilitaciju u Krapinske toplice. S njim su na dugotrajni oporavak otputovale majka Milena i sestra blizanka Paškvalina.

- Vjerujem da ću se u Krapini brzo oporaviti. Tamo me čekaju vježbe za mozak, tijelo, mišiće... - rekao je Drago te najavio povratak nogometu riječima 'nogomet je moj život'. Najvažniju bitku, onu za život, je dobio. Sad ga čeka mukotrpni oporavak i povratak velikoj ljubavi - nogometu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • miki-vz 08.06.2011.

    moj buraz je bio u krapini poslje sudara s vlakom...stvarno ljudima tamo svaka čast, ne sumnjam da će napraviti sve šta mogu da dragu osposobe da bude ponovo spreman za igru

  • zorro_1 07.06.2011.

    jel isao sa autom do Krapinskih?

  • kikizubak 07.06.2011.

    piše se Krapinske Toplice....nemoj pametarit

Komentiraj...
Vidi sve komentare