To je to što me zanima!

Drago Gabrić: Realno je čuvati 2. mjesto ljestvice iza Dinama

Najmanje smo jednaki, ako ne i bolji nego prije. Realno je čuvati 2. mjesto i vjerovati da i Dinamo može negdje pogriješiti, rekao je Gabrić na pripremama u Turskoj
Vidi originalni članak

Drago Gabrić uspješno zaključuje svoje prve pripreme u Turskoj nakon povratka iz – Turske. Još lani u ovo doba Drago je bio među hajdukovcima tijekom priprema u Beleku, ali kao – dragi gost. Igrač Trabzona, na posudbi u Ankaragücüu.

– Lijepe su to uspomene... – govori danas Drago.

Za Hajduk, koji će krenuti u prvenstveno proljeće, kaže da "neće biti lošiji od jesenskog".

– Najmanje smo jednaki, ako ne i bolji. Mato Neretljak nam je veliko pojačanje, u potpunosti će nadoknaditi izostanak Masahika Inohe. Puno je mladih igrača, trebat će i strpljenja, još su tinejdžeri. Ja sam u njihovim godinama igrao u drugoj ligi, a oni imaju lijepu prigodu nametnuti se već sada treneru prve momčadi Hajduka. Svi su oni  kvalitetni igrači, potvrdili su da im se opravdano vjeruje – optimist je Gabrić.

– Nakon utakmice protiv Šahtara navijači će dobiti jasniju sliku. One uvodne utakmice u Splitu nisu nikakvo mjerilo, bio je to tek početak priprema gdje je trener pružao prigodu velikom broju igrača. Sastav se u međuvremenu posložio i jedva čekamo nastavak sezone.

O utrci na vrhu ljestvice Drago nudi gotovo jednak odgovor kao i suigrači mu i trener.

– Realno je čuvati drugo mjesto te vjerovati da i Dinamo može negdje pogriješiti. No o tome ne treba previše razmišljati, trebamo misliti samo o sebi, svojoj igri i svaku utakmicu gledati kao da je finalna...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mario-0704 03.02.2012.

    težak je sudar on imao i bio u komi, izgleda da još uvijek ima potres mozga, sretno u oporavku drago

  • Mozak 03.02.2012.

    Hajduk nam je, ima nekoliko, pun iznenađenja...Najveće tek slijedi...! Biće " Ko bi gori, sad je doli"..

  • hajduk11 03.02.2012.

    Najlakše pobjeći od problema i obaveza. Hajduk gubi 30 milijuna kuna godišnje zbog toga. Karlovac ili Lokomotiva koji ne primaju plaću od bijednih nekoliko tisuća kuna završe treći. Primajte toliku plaću pa se nadajte onda drugom mjestu, ovako morate biti prvi s obzirom na plaću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare