To je to što me zanima!

'Drago mi je da ja ne moram igrati protiv Zizoua i čuvati ga'

Drago mi je što na teren mogu poslati svoje igrače. Zidane radi nevjerojatan posao, ali mi ne idemo u Kijev samo po dresove igrača Reala, kaže Klopp
Vidi originalni članak

U subotu nas očekuje utakmica sezone. U finalu Lige prvaka u Kijevu sastaju se Liverpool Real Madrid, a iako bi većina trenera bila zabrinuta jer se za trofej bori s dvostrukim uzastopnim osvajačem trofeja, Real Madridom, Jürgen Klopp priznaje da mu je drago jer se on na terenu neće morati boriti protiv Zidanea.

- Oni brane naslov, odlični su pod Zidaneom, koji je jedan od pet najboljih igrača svih vremena - rekao je Klopp pa nastavio:

- Drago mi je da ne igramo jedan protiv drugoga - da ja moram čuvati njega ili nešto slično. Jako mi je drago što na teren mogu poslati svoje igrače. Ma sam susret sa Zidaneom će biti odličan - rekao je simpatični Nijemac.

- Divio sam mu se kao igraču i poštujem ga kao kolegu. Stvarno je nevjerojatno što radi u Realu. Stvarno izvanredno. Ali mi ne idemo u Kijev po dresove igrača Reala - istaknuo je trener Liverpoola.

I ima pravo. Svaka mu čast, ali kao igrač bi imao jako male šanse protiv Zidanea. E, a kada su trenerske sposobnosti u pitanju, tu se već Kloppa pita puno toga... 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • realan902 22.05.2018.

    Real ce ako ne u prvom dijelu utakmice onda ce u zadnjih pola sata zabit 2-3 gola,previse igra liverpoola umara njihove igrace..po meni real je preiskusan da ovo ispusti

  • MečkaW124 22.05.2018.

    Klop uvijek forsira svoje igrace i uvijek se do 50-60 izmore, a tu ce tek Real nastupit i pokazat svoje

  • Stanimo.na.loptu. 22.05.2018.

    Zidane je najbolji vezni igrač kojeg sam vidio. Mišljenja sam kako će pobjediti Real na svoje iskustvo, odnosno na Liverpoolovo neiskustvo. Mada ako Liverpool nametne svoj ritam i ludu trku, Real se neće dobro provesti. Opet je Real preiskusan i vjerovatno će smiriti igru te čekati bljesak Ronalda, koji će sigurno nešto zabiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare