To je to što me zanima!

'Drago mi je da se kukavičluk Joseu Mourinhu nije isplatio'

Ja sam uvijek za onu momčad koja pokušava igrati nogomet. Nije im bilo lako s igračem manje, ali pobijedio je nogomet, komentirao je trener Splita slavlje PSG-a
Vidi originalni članak

Loše vijesti za nogometaše Splita, trener Zoran Vulić najavio je kako mu se sviđa ideja Dražena Medića da igrači ne prekidaju treninge tijekom zimske stanke, te kako sljedeće zime i on namjerava napraviti isto. 

- Zimska stanka je definitivno preduga, to što je napravio Zagreb je kvalitetan potez i ozbiljno razmišljam da i mi sljedeće zime radimo bez velike stanke – rekao je trener Splita Zoran Vulić, koji izuzetno respektira momčad iz Kranjčevićeve. 

- Oni definitivno igraju najljepši nogomet u našoj ligi, sa svima se nadigravaju, eto i Dinamo su nadigrali. Neću sad ulaziti u to tko je složio momčad, i tko je vodi, jesu li to Medić ili Kopić manje je važno, ali oni igraju nogomet kakav volim. Nama bi to trebalo odgovarati, jer i mi želimo igrom do sva tri boda. Nakon pobjede nad Slaven Belupom mi smo prodisali, ali u nogometu nema osvrtanja unatrag, svaka nova utakmica je novi izazov...

Osvrnuo se Vulić i na utakmice Lige prvaka, odnosno na prolaz PSG u Londonu

- Drago mi je da se kukavičluk nije isplatio, ja sam uvijek za onu momčad koja pokušava igrati nogomet. Nije im bilo lako s igračem manje, ali pobijedio je nogomet.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mestar 12.03.2015.

    E, sad svi ucite od copvjeka koji nije pohadao ni prosao tu vasu nasu poznatu trenersku akademiju s cijim diplomama se hvalite i solite pamet.

  • kapela 12.03.2015.

    A sto se ti javljas, to je kao da se ja rugam sumaheru.

  • Glasaj za HSP1861 12.03.2015.

    I meni je drago kad se sitim na koji su način osvojili ligu prvaka muka mi dođe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare